cbpirineus-sports-friendly

568 participants al repte esportiu que planteja la nova plataforma Costa Brava Pirineus Sports Friendly

Girona, 3 d’octubre de 2016

La plataforma Costa Brava Pirineus Sports Friendly, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ludifica l’oferta esportiva i turística de la demarcació per promocionar els productes i esdeveniments esportius lligats al món del ciclisme, el senderisme i el triatló.

Es vol incentivar que el segment d’aficionats a l’esport i esportistes visitin la destinació, potenciar el turisme esportiu a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i donar visibilitat a les empreses del territori.

La creació de la plataforma Costa Brava Pirineus Sports Friendly, de l’aplicació Wefitter, comunitat d’àmbit estatal formada per més de 50.000 esportistes i aficionats a l’esport, és un projecte d’innovació que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona endega amb l’objectiu de potenciar el turisme esportiu a la demarcació de Girona.

Els usuaris de Wefitter poden accedir als reptes que es proposin i, en cas de superar-los, aconseguir premis. També, els usuaris tenen la possibilitat, sense participar a cap repte, de poder bescanviar les calories acumulades fent esport per premis que les empreses ofereixin.

La plataforma disposa de diverses seccions en què s’ofereix informació del territori específica per a esportistes, vídeos promocionals i dels ambaixadors del Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat (els esportistes gironins Oriol Cardona, Nil Cardona i Marc Pinsach, que avalen el projecte), detalls del repte i recomanacions.

L’eina es posa en funcionament amb el 250/4.000 Challenge In Costa Brava, repte vinculat a la prova ciclista del mateix nom que es realitza el dia 8 d’octubre, amb sortida i arribada a Blanes, passant per la Selva interior.

Les recompenses per superar els reptes van des de descomptes en productes relacionats en ciclisme, mallots exclusius de finisher, mallots oficials del Challenge in Costa Brava del dia 8 d’octubre firmats pel campió del Tour de France 2006, Óscar Pereiro, i cinc places per a un entrenament de tècnica ciclista amb el ciclista professional Fran Zurita (Vorarlberg Team, d’Àustria).

L’objectiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona és posar la plataforma a disposició d’entitats i empreses turístiques relacionades amb esdeveniments esportius que tenen lloc a la demarcació de Girona, a fi de seguir generant nous reptes que difonguin l’oferta esportiva de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

NEWSLETTER