2a fase campanya

Arriba la segona onada de la campanya «Bojos per tornar-nos a veure»

Girona, 2 de setembre de 2020

Els empresaris i professionals del sector turístic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona participen en la campanya «Bojos per tornar-nos a veure», amb què s’interpel·la el visitant amb missatges emotius i personals sobre el gran ventall de possibilitats que ofereix la destinació.

La campanya es compon de quinze imatges gràfiques, sis de genèriques i nou de producte, i de quinze videoclips de 30 segons. A més a més, comptarà amb publicitat exterior, programàtica i televisiva —com a TV3, amb un espot de la destinació—, i utilitzarà primordialment les xarxes socials.

Després d’una temporada d’estiu complexa en què l’activitat turística de les destinacions gironines no ha assolit els nivells d’ocupació i de rendibilitat previstos a inicis de 2020, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona segueix dirigint esforços i recursos en la reactivació turística de les comarques gironines per la temporada de tardor i hivern malgrat la situació d’incertesa.

D’acord amb el replantejament de l’estratègia de màrqueting promocional del Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb motiu de la pandèmia i la crisi econòmica global, s’impulsa la segona part de la campanya extraordinària de publicitat «Bojos per tornar-nos a veure», iniciada el 15 de juny i dirigida al mercat turístic de proximitat, amb la participació i implicació d’una trentena d’empresaris i professionals del sector turístic de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

A partir del 2 setembre i fins al 31 de desembre, continua aquesta campanya, que té per finalitat divulgar propostes turístiques temàtiques relacionades amb experiències i productes propis de la destinació —la cultura, l’enogastronomia, l’esport, el golf, el turisme de negocis i esdeveniments (MICE), la natura, el turisme prèmium i el benestar— per tal de perllongar la temporada, contribuir a la desestacionalització i atraure turisme de proximitat per incrementar les reserves i les estades dels caps de setmana.

Aquesta campanya, com la de la primera fase, es divulgarà a través de mitjans de comunicació offline i online, i es distribuirà en els principals mitjans generalistes. Destaca la col·laboració amb National Geographic, publicació especialitzada en viatges i natura, entre d’altres, mitjançant la qual es posarà en valor el territori i es remarcarà el contrast que ens ofereixen el Pirineu de Girona i la Costa Brava. A més a més, la campanya comptarà amb publicitat exterior, programàtica i televisiva —com a TV3, amb un espot de la destinació—, i utilitzarà primordialment les xarxes socials per la immediatesa i la microsegmentació de perfils que aquestes plataformes permeten, així com per la capacitat d’adaptació davant de qualsevol eventualitat que es pugui produir. Cadascun dels clubs de productes esmentats disposa d’una campanya pròpia amb mitjans específics i especialitzats segons la seva temàtica.

La campanya es compon de quinze imatges gràfiques, sis de genèriques i nou de producte, i de quinze videoclips de 30 segons. En la producció hi han participat empresaris i professionals del sector i del territori que, mitjançant una instantània amb la seva imatge i un missatge, interpel·len el visitant potencial des del seu entorn de treball per transmetre-li un secret de la destinació.

Els testimonis són reals i representatius de la varietat, diversitat i qualitat de l’oferta turística de la demarcació de Girona. Els protagonistes de la campanya gràfica són Eduard Hugas, del celler Hugas de Batlle; Pau Calero, de SK Kayak; Edgar Tarrés; Oriol Aguilà, de Festival Castell de Peralada; Ramon Duran, de l’Hotel Duran; Assumpció Hosta, del Museu d’Història dels Jueus; Miquel Juncà, d’Agenda Gestió Esportiva; Mònica Martínez, de PGA Catalunya Resort; Joan Santolaria, de Tela Marinera; Miquel Martí, de l’Espai del Peix de Palamós; Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols; Beth Cobo, de Trescàlia; Roser Viladrell, directora del Museu Etnogràfic de Ripoll, i Xavier Perinyà, de l’estació d’esquí La Molina.

Els clips es faran públics progressivament i quedaran recollits al canal de YouTube CostaBravaPirineu. Alguns exemples:

Enllaç al clip «M’ensenyes un secret de la costa Brava?» #InCostaBrava, de 30 segons.

Enllaç al clip «Pirineu de Girona a l’estiu o a l’hivern?» #InPyrenees, de 40 segons.

Enllaç al clip «En què s’assembla el caràcter de la Costa Brava i el seu vi?» #InCostaBrava #EmpordaWine, de 30 segons.

NEWSLETTER