placa

Comunicat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona per al sector turístic

Girona, 13 de març de 2020

La situació generada per l’evolució del coronavirus Covid-19 obliga a adoptar mesures de caràcter organitzatiu i de reprogramació per part del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, d’acord amb el que ordenen i recomanen les autoritats de salut pública de l’Administració general de l’Estat espanyol i la Generalitat de Catalunya.

Des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona informem les entitats públiques i empreses turístiques de la demarcació de Girona que les accions promocionals i comercials programades a l’estranger del Pla d’Accions i Objectius 2020 per als mesos de març i abril queden suspeses i/o ajornades fins que es restableixi la situació.

Primer. Cancel·lació

  • Participació a la Fira ITB de Berlín, del 4 al 8 de març.
  • Participació al Saló Mundial de Golf de París, del 19 de març.

Segon. Ajornament

  • Acció promocional i comercial per als dies 17, 18 i 19 de març a les ciutats de Tolosa de Llenguadoc, Montpeller i Lió. Es fixarà una nova data, probablement per a finals de la primavera de 2020 o bé la primavera de 2021.
  • Fira Inside Join Up de Kíev, a Ucraïna, del 23 al 15 de març. Es posposa.
  • Acció promocional i comercial a Gant del 2 d’abril. Es posposa per al desembre.
  • Fira Balance Festival de Londres, del 17 al 19 d’abril. Es posposa per al 25-27 de setembre.
  • Participació a la Fira ExpoSports en el marc de la Marató de Barcelona dels dies 13 i 14 de març. Es reprograma per als dies 23 i 24 d’octubre.
  • Acció promocional de Prèmium i Enogastronomia del 21 d’abril amb Joan Roca a la ciutat de Zuric. Es posposa per a l’octubre.

Informem que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ja treballa en un pla de contingència per pal·liar les conseqüències econòmiques que aquesta situació està generant en la indústria turística gironina. Es definiran estratègies de màrqueting, promoció i comunicació dirigides als principals mercats emissors per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona, tant en l’àmbit de la intermediació com de la comunicació i al públic final, mitjançant actuacions específiques i campanyes de màrqueting digital.

Així mateix, l’entitat treballa de manera coordinada amb la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya i l’Agència Catalana de Turisme.

Novament, la indústria turística de la demarcació de Girona ha d’afrontar un repte d’abast global que esperem superar al més aviat possible i que ens permeti sortir-ne reforçats com a sector i com a destinació. La posició estratègica del territori, la maduresa del model turístic, la competitivitat de les empreses i la qualitat dels productes i serveis de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona permetran vèncer les dificultats i avançar fent progressar la societat, l’economia i el país.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona seguirà atent al cas i informarà de les mesures que es prenguin en relació amb l’excepcionalitat de la situació.

NEWSLETTER