Caiac a Tamariu

Dotze influencers espanyols generen contingut promocional de la Costa Brava i impacten en 7,5 milions de seguidors a Instagram i TikTok

16 d’octubre de 2023

Un selecte grup d’instagramers i tiktokers com Cristina Cerqueiras, Estela Grande, Àgata Lluch i Belén Santo participen en un viatge de descoberta i d’experiències enogastronòmiques, culturals i d’activitats a la natura a la Costa Brava per generar nous continguts sobre la destinació i la seva oferta turística. Els reels, stories i vídeos que generen els influencers durant l’estada de tres dies a la zona impacten entre els 2,3 milions de seguidors a Instagram i 5 milions de seguidors a la xarxa TikTok.

Els continguts publicats a Instagram i Tiktok pels creadors de contingut impacten en 7,5 milions d’usuaris, superen les 9.000 impressions de mitjana per storie i reben més de 73.000 m’agrada en deu dies.

Emmarcat en la nova estratègia de gestió de les xarxes socials del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona que té en compte els canvis en el consum de les xarxes socials en l’àmbit global, s’impulsa una iniciativa promocional inèdita dirigida a un grup d’influencers espanyols dels àmbits de la moda, l’estil de vida i la bellesa per promocionar, projectar i posicionar la destinació Costa Brava.

Des de la posada en funcionament del perfil TikTok @costabravapirineu fa sis mesos, es treballa per crear i generar contingut de valor que capti l’interès i inspiri el públic jove. En aquest sentit, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha dissenyat i desenvolupat un programa específic de visites, activitats i serveis, amb la col·laboració de l’agència Grupo Go i el suport d’empreses turístiques del territori, dirigit a satisfer les expectatives i a sorprendre als participants. El selecte grup de creadors de contingut ha estat format per Cristina Cerqueiras, Estela Grande, Àgata Lluch, Belén Santo, Roxana Zurdo, Javier Ausin, Lucía Avendano, Alba Garcia Veguilla, Enrique Farinas, Eva Vildosola, Andrea González i Laia Castel que sumen, en total, més de 2,3 milions de seguidors a Instagram i més de 5 milions de seguidors a TikTok.

En el decurs de tres dies, els participants van conviure en dues vil·les amb piscina a Tamariu, van dur a terme tallers de cuina, de còctels i també de ceràmica, passejat en bicicleta elèctrica per l’Empordà, navegat en caiac de mar, gaudit d’un concert privat i de l’enogastronomia de la Costa Brava.

Del 30 de setembre al 10 d’octubre les xarxes socials d’Instagram i TikTok dels dotze creadors de contingut han impactat en 7,5 milions d’usuaris, de seguidors. En deu dies es van generar 9.000 impressions de mitjana per storie, registrat més de 73.000 m’agrada i compartit més de 3.300 vegades.

Aquesta acció de màrqueting digital és l’evolució dels blog trips que van iniciar-se fa deu anys amb la irrupció dels bloguers de viatges en l’univers del màrqueting digital turístic.

A partir del 2024, i seguint amb l’estratègia endegada que tan bon resultat està generant en l’àmbit de la comunicació als perfils socials, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsarà un servei de consergeria adreçat a agències de representació de talents i creadors de continguts dels sectors de la moda, l’esport i el consum.

NEWSLETTER