Marc Paré. Badia de Roses

El campió del món de surf a vela Marc Paré esdevé ambaixador de la Costa Brava

Girona, 9 de maig de 2017

 

El regatista català de vela Marc Paré, jove talent del Grup d’Esports Nàutics de Roses, campió d’Espanya júnior el 2012, 2013 i 2014, campió del món júnior al Circuit Mundial de Windsurf PWA el 2014, i proclamat campió del món juvenil PWA 2016, es converteix en ambaixador de la marca Costa Brava.

Marc Paré incorporarà la marca Costa Brava en el material i l’equipament esportiu que llueixi en els esdeveniments en què competeixi. La col·laboració entre l’esportista d’elit i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona té per objectiu contribuir a la difusió i la projecció de la marca Costa Brava, a fi de millorar-ne la notorietat i el posicionament en l’àmbit esportiu internacional.

La Costa Brava ofereix dotze ports nàutics, trenta centres de submarinisme i vint-i-tres escoles de surf de vela que compten amb 570 usuaris. La destinació compta també amb tres estacions nàutiques: l’Estartit-Illes Medes, Roses – cap de Creus i Sant Feliu de Guíxols-Costa Brava, que amplien l’oferta d’activitats, excursions i esports nàutics de la destinació.

Amb zones de navegació com la badia de Roses, el cap de Creus i el golf de Pals, la Costa Brava es posiciona com una destinació de primer ordre per als amants del surf de vela, que des de fa divuit anys acull el GP Catalunya-Costa Brava dins del campionat del món PWA World Tour.

Des del Club de Màrqueting Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona s’aposta per divulgar i promocionar els esports nàutics de la Costa Brava, perquè contribueixen a remarcar els atractius i els recursos naturals del territori, i estimulen l’activitat econòmica dels sectors de les empreses d’activitats i càmpings especialment

NEWSLETTER