Ioga. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG-03

El Club de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona incorpora quatre nous membres

Girona, 26 de juny de 2017

 

Quatre nous membres se sumen al Club, que es posiciona a escala europea amb una notable oferta de serveis.

Als spas, centres de benestar i balnearis, s’hi sumem també empreses de teràpies alternatives i d’alimentació saludable.

 

El Club de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, inicia una nova etapa amb l’objectiu de posar a l’abast del turisme que arriba a la destinació una oferta de benestar única a tot el país i que té trajectòria dins del sector turístic.

Amb la voluntat d’atendre les demandes del mercat turístic, el Club evoluciona cap a la incorporació d’empreses gironines que treballen al voltant de les teràpies alternatives i en el sector de l’alimentació saludable, i reforça el treball en matèria de promoció, comercialització i divulgació en el mercat nacional, prioritàriament, i internacional. Aquest canvi es materialitza amb la incorporació al Club de quatre nous membres: l’Hotel Spa Santa Marta de Lloret de Mar, el centre mèdic Clínica Bofill Costa Brava, l’spa Aqva Banys Romans de Girona i l’agència receptiva Fil Mediterranean Travel Designers.

El benestar i els nous estils de vida són cada cop més importants a la societat, i són molts els professionals que treballen a l’entorn d’aquest sector. A Europa, la tendència creixent del sector i l’interès que desperta, sobretot a turistes d’Alemanya, França, Anglaterra o d’alguns països nòrdics, és molt notable.

En els darrers dos anys, el turisme en general ha crescut a escala mundial prop d’un 6 %, i en el cas del turisme de benestar la xifra ha arribat al 14 %. El creixement d’aquest tipus de turisme a l’Estat espanyol és molt important, i, segons la Mesa del Turismo, es calcula que enguany el país rebrà uns 3,5 milions de viatgers.

Per aquest motiu, el Club de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que aglutina els balnearis, spas i centres de benestar, ha apostat per la seva ampliació, conscient que els establiments que en formen part i els que s’hi aniran incorporant poden donar resposta a la demanda existent gràcies a la varietat i la qualitat de servei dels seus membres.

NEWSLETTER