Activitat Assamblea DMC's_

El Costa Brava Girona Convention Bureau estrena web i catàleg d’experiències corporatives

Girona, 26 d’abril de 2017

El Costa Brava Girona Convention Bureau presenta un nou web (www.costabravagironacb.com) i el catàleg Genuine Corporate Experiences. El primer està orientat a facilitar la tasca del professional del sector del turisme de negocis, i el segon inclou un recull de vint-i-nou experiències adreçades al turisme de negocis i d’incentius.

Les 142 empreses i entitats del sector que formen part del Convention Bureau representen el 35% de l’oferta total de turisme de negocis i esdeveniments de Catalunya.

El Costa Brava Girona Convention Bureau (CBGCB), gestionat pel Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona i per la Cambra de Comerç de Girona, posa en funcionament el web www.costabravagironacb.com totalment renovat. El portal segueix l’estructura i el disseny del web oficial www.costabrava.org, i es presenta com una plataforma més intuïtiva per a l’usuari i potencia les vies de comunicació entre el CBGCB i els professionals del sector, objectiu principal de la plataforma.

Els continguts estan estructurats en sis seccions diferenciades que permeten a l’usuari obtenir informació pràctica de la destinació, sol·licitar informació per planificar esdeveniments, obtenir informació sobre activitats de turisme de negocis de la demarcació, així com disposar d’un calendari de fires, de diversos materials de descàrrega, com publicacions pròpies, materials audiovisuals i, per acabar, conèixer la cartera de serveis que s’ofereixen des del Costa Brava Girona Convention Bureau.
El Costa Brava Girona Convention Bureau també ha presentat el catàleg Genuine Corporate Experiences, que recull vint-i-nou propostes de membres del club especialitzats en turisme de negocis i activitats d’incentius. Les activitats seleccionades representen la diversitat i la singularitat de la demarcació de Girona, amb experiències de l’àmbit gastronòmic, cultural i activitats de turisme actiu o nàutic, adreçades als organitzadors d’esdeveniments, empreses i professionals del turisme de negocis.

A aquest nou catàleg de propostes, disponible a l’apartat de descàrregues del web www.costabravagironacb.com, se li afegiran progressivament experiències noves, i es convertirà així en una eina viva i en constant evolució. Disponible en català, castellà, anglès i francès, el catàleg es distribuirà a totes les accions promocionals en què participi el Convention Bureau, en sintonia amb l’aposta per promocionar el turisme de reunions a la demarcació que es fa des del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El Costa Brava Girona Convention Bureau s’ha consolidat com la plataforma líder de divulgació i comercialització de l’oferta de turisme de negocis gironina dirigida a les empreses i agències organitzadores d’esdeveniments, reunions i congressos nacionals, estatals i internacionals. Actualment inclou 142 empreses i entitats associades, que representen el 35% de l’oferta del turisme de reunions i esdeveniments de Catalunya. L’any 2016, el CBGCB va vehicular i gestionar 170 sol·licituds d’empreses i agències organitzadores d’esdeveniments interessades a treballar a les comarques gironines.

NEWSLETTER