Vívid Insòlit

El mapatge immersiu i interactiu Vívid insòlit arriba a la ciutat de Girona

Girona, 15 de juny de 2021

Del 15 al 18 de juny, el Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona acull Vívid insòlit, un mapatge immersiu i interactiu per viure i gaudir de l’essència de l’enoturisme a l’Empordà i a la Costa Brava.

Vívid insòlit és una experiència sensorial de vint minuts que transporta el visitant a descobrir el món del vi i l’enoturisme de la Costa Brava. Vívid insòlit és un mapatge interactiu que es compon de diverses escenes que permeten a l’usuari viatjar virtualment a l’Empordà. Personatges reals de l’Empordà —cellers, viticultors, sommeliers— són els protagonistes i conductors de l’experiència, que s’explica a través d’històries, anècdotes i secrets. L’activitat s’arrodoneix amb aromes del territori, música d’artistes locals com Sanjosex, Mazoni i La Ludwig Band, a més d’una degustació de dos vins de la DO Empordà. L’activitat s’adreça al públic de proximitat interessat a endinsar-se de manera divertida en l’enoturisme.

La vivència immersiva, que prèviament va visitar les ciutats de Barcelona, Vic i Sant Cugat del Vallès, és organitzada pel Club de Màrqueting de la Ruta del Vi DO Empordà del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb la participació del Consell Regulador de la DO Empordà i el suport de l’Ajuntament de Girona. Alhora, les sessions del Vívid Insòlit formen part de la programació de Tocs de Vi de l’Empordà a Girona que se celebra aquesta setmana i que també inclou deu tastos de vins empordanesos en espais singulars de la ciutat i dos tastos itinerants pel Barri Vell de Girona.

Aquesta activitat forma part del programa d’accions promocionals que s’endega des de la Ruta del Vi DO Empordà per promocionar experiències enoturístiques que ofereixen més d’un centenar d’empreses i trenta-dos cellers de la DO Empordà als visitants.

Facebook: facebook.com/rutadelvidoemporda
Twitter: twitter.com/empordawine
Instagram: instagram.com/empordawine

 

NEWSLETTER