unnamed

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona regala llibres digitals turístics per internacionalitzar Sant Jordi

Girona, 21 d’abril de 2017

 

Amb motiu de la festivitat cultural de Sant Jordi, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona presenta la biblioteca digital, que inclou una col·lecció de llibres temàtics gratuïts dirigits a visitants interessats a conèixer els atractius turístics la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

La biblioteca digital s’inicia amb vuit llibres digitals amb continguts de bloguers de primer nivell mundial i instagramers, amb el suport del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Els llibres presenten diferents temàtiques com ara els camins de ronda de la Costa Brava; activitats d’hivern al Pirineu de Girona; 18 receptes de cuina, i rutes fotogràfiques per pobles medievals: Besalú, Castelló d’Empúries, Peratallada, Tossa de Mar i Girona.

Els llibres contenen fotografies de gran qualitat, informació útil i recomanacions per al visitant, i es distribueixen a través de la biblioteca digital, el web turístic oficial www.costabrava.org, les xarxes socials del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i els blogs dels autors Hecktic TravelsOtts WorldFinding the Universe.

La publicació d’aquests materials en diversos idiomes respon a l’estratègia de creació de continguts del Patronat de Turisme Costa Brava Girona sobre la destinació i ha comptat amb la participació de l’Agència Catalana de Turisme, l’Ajuntament de Girona, diverses entitats i empreses turístiques de la demarcació de Girona.

Properament s’editaran cinc nous llibres de temàtica diversa: rutes de cicloturisme per pobles medievals, parcs naturals i enoturisme; propostes de turisme creatiu i oferta enogastronòmica.

El llançament de la col·lecció coincideix amb Sant Jordi a fi d’internacionalitzar la festivitat entre visitants estrangers de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

Accés a biblioteca digital: http://ebooks.costabrava.org/

NEWSLETTER