wtm2016-londres

El Patronat de Turisme participarà a quaranta-cinc fires de turisme el 2017

Girona, 22 de desembre de 2016

L’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionarà a quaranta-cinc fires de turisme, vint de genèriques i vint-i-cinc de sectorials de catorze països. Es participarà a set noves fires de turisme d’àmbit internacional per promocionar productes específics de turisme actiu, ciclisme, golf i càmpings.

La campanya de fires 2017 s’incrementa en tres fires amb l’objectiu d’incidir en els mercats de l’Amèrica del Nord i dels Països de l’Est.

Les set noves fires en què participarà el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, conjuntament amb entitats i empreses del sector turístic gironí, són Reise Camping, d’Essen (Alemanya), en la qual la Costa Brava i el Pirineu de Girona són la destinació convidada; UITT, de Kíev (Ucraïna); World Routes Europe (Barcelona); NSCAA, de Los Angeles (els Estats Units); Danish Travel Show, de Herning (Dinamarca), i les fires Sea Otter Classic, de Monterrey (als Estats Units), i Sea Otter Europe Costa Brava Girona Bike Show, a Girona, que se celebrarà per primera vegada a Europa i tindrà la seva seu a Girona.

Les fires es poden adreçar al públic final, a professionals exclusivament o bé poden ser de caire mixt, de manera que combinen jornades per a professionals i dies d’atenció al públic en general. La representació gironina en determinades fires internacionals serà en espais compartits amb Turespaña i Catalunya, i, en ocasions, amb espais propis des dels quals es guanyarà en presència mitjançant degustacions gastronòmiques i activitats de dinamització. L’activitat de fires es concentra bàsicament en dos períodes de l’any: de gener a maig, i de setembre a novembre.

Les primeres fires a què s’assistirà són CMT Stuttgart, a Alemanya; Fitur, a Madrid, i Salon des Vacances de Brussel·les, a Bèlgica.

Consulteu el calendari de fires de turisme 2017.

NEWSLETTER