El portal d’informació turística més important d’Israel, Lametayel, promociona el Pirineu de Girona aquest estiu

Girona, 17 de juliol de 2015

 

Amb l’objectiu d’estimular el mercat israelià a visitar i conèixer el Pirineu de Girona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i el primer portal d’informació turística d’Israel, Lametayel, estan duent a terme una campanya digital de promoció durant l’estiu que persegueix assolir els tres milions d’impressions.

El portal, que compta amb més de 50.000 visitants únics per dia en temporada de vacances i estiu, difon informació sobre el patrimoni jueu de les comarques gironines, la cultura, les activitats de turisme actiu en espais naturals d’interior, la gastronomia i recomanacions de restaurants del Pirineu de Girona. Aqueta informació serà compartida a les xarxes socials de Lametayel, on compten amb més de 95.000 seguidors, i també es distribuirà entre els 320.000 subscriptors del butlletí informatiu. El portal israelià situa banners enllaçats al web i al canal youtube de Costa Brava i Pirineu de Girona

En relació a aquesta campanya, la bloguera Ziva Raanan reforçarà la promoció de la destinació amb els articles publicats arran de la seva participació en el congrés TBEX Costa Brava – Catalunya celebrat al mes de maig.

Per altra banda, a mitjans de juliol un equip de televisió del canal israelià Kid Channel amb 148.000 espectadors, viatja a Catalunya per gravar un programa per a nens. Concretament, el 13 de juliol van estar al municipi de Lloret de Mar, filmant  les activitats de lleure que un grup d’escolars israelians duien a terme durant la seva visita al Parc Aquàtic Waterworld.

Mitjançant la campanya promocional al portal Lametayel i el programa de televisió israelí es vol potenciar veure incrementat l’arribada del nombre de turistes israelians, al Pirineu de Girona i també a la Costa Brava.

NEWSLETTER