MJ9.Presentacion@ceciliabayonas

El programa MasterChef Junior 9 difon els valors paisatgístics, gastronòmics i turístics de la Costa Brava

Girona, 5 de gener de 2022

Seguint amb l’estratègia de difusió de marca del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, es dona suport a projectes audiovisuals de qualitat que propaguen els valors i atractius paisatgístics, gastronòmics i turístics de les marques Costa Brava i Pirineu de Girona entre el públic i els visitants potencials de la demarcació.

Així, demà dijous, 6 de gener, a les 22 h, MasterChef Junior 9, el programa de talent culinari de La 1 (produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia), celebra la gran final amb un viatge a l’antic Egipte en el qual participen cuiners de renom. Els quatre aspirants a guanyar la novena edició hauran d’integrar als seus plats ingredients de l’època dels faraons. El primer finalista sorgirà del repte de reproduir unes postres del cuiner basc Martín Berasategui, mentre que el segon finalista sorgirà del menú elaborat pels participants a Cadaqués sota la supervisió i valoració dels cuiners del restaurant Compartir: Oriol Castro, Mateu Casañas i Eduard Xatruc. Aquí, els tres finalistes aspirants a arribar a la gran final s’encarregaran de preparar dos plats que degustaran alguns dels concursants de l’última edició de MasterChef Celebrity 6.

El duel final de l’edició es resoldrà amb el disseny i la preparació per part dels concursants d’un menú que tracti de la seva evolució i dels seus orígens i en què demostrin les tècniques d’avantguarda apreses durant el programa. Els finalistes tindran la complexa missió de conquerir el jurat i el cuiner Eneko Atxa.

Cal remarcar que una part del programa s’ha enregistrat a Cadaqués i al restaurant Compartir, i va comptar amb la presència dels diputats de la Diputació de Girona Jordi Camps i Joan Fàbrega. El programa contribueix a projectar el paisatge i l’entorn del Parc Natural del Cap de Creus, a divulgar el patrimoni de la població de Cadaqués i de la Casa Museu Salvador Dalí de Portlligat i, lògicament, a promocionar la gastronomia, la restauració i els productes locals de la Costa Brava.

Anteriorment, l’entitat va donar suport a programes com MasterChef, Sense ficció i La mar de bé, emesos a La 1 (RTVE), el primer, i a TV3, els dos darrers, durant l’estiu de 2021.

NEWSLETTER