El sector turístic de Lloret de Mar avança cap a la transformació digital

Girona, 30 d’abril de 2021

Avui el Teatre Municipal de Lloret de Mar ha acollit l’acte de lliurament de diplomes del Pla de Transformació Digital de Lloret de Mar i la presentació dels catorze projectes de digitalització que s’estan implementant en empreses turístiques de la destinació. L’acte ha comptat amb la participació de Jaume Dulsat, alcalde de la localitat i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i d’Enric Dotras, president del Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar, i alhora amb l’assistència d’una seixantena de persones vinculades al sector turístic de la destinació.

El Pla de Transformació Digital de Lloret de Mar, liderat per Lloret Turisme, el Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i l’empresa d’innovació tecnològica Growtur, amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, tenia per objectiu consolidar el procés de digitalització de la destinació mitjançant un treball conjunt públic i privat. En aquesta iniciativa, que ha tingut una durada de sis mesos, d’octubre a març, hi han participat seixanta-set professionals dels sectors de l’allotjament turístic i quatres agències de viatges del municipi de Lloret de Mar.

La implementació d’aquest pioner pla formatiu, centrat en la incorporació d’estratègies, processos i eines digitals dins del sector turístic, ha esdevingut un referent a l’Estat espanyol, i altres destinacions com Lanzarote o l’Instituto Técnico Hotelero (ITH) han decidit desplegar-lo per aconseguir més competitivitat turística.

 

NEWSLETTER