El Vívid tanca la quarta edició amb 1.635 assistents, el que representa un 83 % de les entrades

Girona, 5 de maig de 2017

 

Una trentena d’activitats del Vívid van fer exhaurir les entrades a la venda. Algunes d’aquestes activitats són la Mostra de Vins de Roses, els tastos en espais singulars, la I Gran Marxa Popular entre vinyes i l’InstaVívid, que van comptar amb 500, 224, 151 i 98 persones respectivament.

Segons l’enquesta realitzada pel Patronat de Turisme als usuaris, dos de cada tres participants van fer un àpat a la zona, mentre que un de cada tres va pernoctar a la Costa Brava.

El Vívid, el mes de les experiències a la Ruta del Vi DO Empordà, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, va oferir quaranta-sis activitats i propostes enoturístiques, que van tenir lloc durant el mes d’abril a l’Alt i Baix Empordà, i en què van participar un total de 1.635 persones.

Una trentena de les activitats programades durant la campanya van fer  esgotar les entrades posades a la venda. D’entre les activitats més concorregudes en destaquen la quarta Mostra de Vins de Roses, amb 500 participants; els tastos en espais singulars amb 224 assistents; la I Gran Marxa Popular, amb 151 participants, i l’InstaVívid, amb 98 participants.

Segons l’enquesta que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va adreçar als usuaris del Vívid, el 55 % dels enoturistes procedien de les comarques gironines; el 38 %, de les comarques barcelonines, principalment de municipis com Barcelona, Granollers, Sant Cugat del Vallès i Terrassa, i el 7% restant era originari d’altres localitats catalanes i de l’estranger.

Quant al perfil del visitant, el 55 % duia a terme activitats del Vívid en parella; el 28 %, amb amics, i el 17 %, amb la família. Per franges d’edat, els adults d’entre 30 i 50 anys representen el 51 % dels participants, seguit pel grup de públic d’entre 50 i 70 anys, amb el 32 %. L’enquesta també recull l’elevat grau de satisfacció del públic assistent, ja que el 90 % puntuen amb la màxima nota tant el nivell de qualitat de la proposta com el nivell de la qualitat del servei i el tracte rebut.

Pel que fa a l’impacte generat al territori gironí, l’informe de valoració també recull que dos de cada tres participants ha manifestat haver-se quedat a dinar o sopar a la zona, i un de cada tres usuaris assegura que ha pernoctat a la Costa Brava.

Ramon Ramos, director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha declarat que «des d’aquest organisme de la Diputació de Girona estem altament satisfets per la trajectòria que està agafant el Vívid i per l’alt grau d’ocupació de les activitats i satisfacció que els usuaris expressen segons les enquestes que hem portat a terme».

NEWSLETTER