Mitt2017(1)

Els operadors turístics russos s’interessen per les destinacions de vacances familiars de la Costa Brava en el marc de la MITT 2017

Moscou, 14 de març de 2017

L’oferta turística de vacances, les destinacions de turisme familiar, les rutes culturals i patrimonials i les propostes enogastronòmiques de la Costa Brava es promocionen a la MITT 2017 de Moscou.

L’any 2016, Catalunya va rebre 561.000 turistes russos, un 4 % més que el 2015. En el primer trimestre de 2017, els principals operadors turístics russos, Coral Travel i Annex Tour, confirmen que les reserves anticipades de viatges han crescut respecte del mateix període de l’exercici anterior.

 

Del 13 al 16 de març se celebra a Moscou la fira de turisme i viatges més important de la Federació Russa, la MITT, Moscow International Travel & Tourism, que reuneix prop de 2.000 expositors entre destinacions i empreses de 182 països, i acull entorn de 29.000 visitants, dels quals el 75 % són professionals del sector.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, en representació del sector turístic gironí i acompanyat per Lloret de Mar, promociona les destinacions de vacances, les de turisme familiar, les rutes culturals i patrimonials i l’oferta enogastronòmica de la Costa Brava i el Pirineu de Girona des de l’estand de Catalunya, i es mostra com una destinació segura i competitiva per al turista rus.

Pere Vila, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Jaume Dulsat, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i alcalde de Lloret de Mar, assisteixen a la MITT. En la jornada d’ahir, amb motiu de la reunió mantinguda entre el vicepresident del Patronat i directius de l’operador turístic Coral Travel a la seu de principal de la companyia, al centre de Moscou, Dulsat va manifestar que «les reserves anticipades estan creixent a bon ritme per a la destinació Costa Brava sud».

En el decurs de quatre dies d’activitat, des de l’espai Costa Brava es mantenen reunions amb els principals operadors turístics que treballen a Catalunya, com ara Coral Travel –l’operador rus més important que el 2016 va portar 60.000 turistes a Catalunya, dels quals 25.000 van escollir la Costa Brava–, Annex Tour, Tez Tour, Terramar i Libratur, a més de reunions amb responsables de  companyies aèries i mitjans de comunicació. Per a la temporada 2017, els operadors russos preveuen incrementar el nombre de turistes a Catalunya amb la posada en funcionament de tretze oficines de tramitació de visats.

Aquesta propera nit, en el marc de la fira, la companyia Coral Travel, que opera amb 6.500 hotels d’arreu del món, lliurarà els premis als establiments hotelers més ben valorats pels seus clients, entre els quals es troba dins el Top10 l’Hotel Delamar de Lloret de Mar. L’alcalde de Lloret assistirà al lliurament dels premis.

NEWSLETTER