Els premis G!, la festa del turisme gironí, celebren la setzena edició

Girona, 7 d’abril de 2022

Avui, l’antiga església de Sant Pere de Ripoll ha acollit la setzena edició dels premis G! de turisme de les comarques de Girona, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, en un acte amb presència de públic i amb mesures de prevenció per la Covid.

L’acte ha estat presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i hi ha assistit cent setanta convidats entre autoritats, guardonats i representants del sector turístic gironí. L’esdeveniment ha estat patrocinat per CaixaBank.

En el decurs de la cerimònia s’han lliurat nou premis en tres categories: premi de recerca, premis a la comunicació turística i premis d’honor i especials.

Premis honorífics

 Premi Josep Pujol i Aulí, a la trajectòria professional per a Josep Comaposada i Seuba.

-Premi Xiquet Sabater, al projecte empresarial per a l’empresa Sarfa, SL.

-Premi especial Juli Soler i Lobo, a la gastronomia per a Montse Serra i Buxeda, cap de sala del restaurant Miramar de Llançà.

-Premi especial Jordi Comas i Matamala per a la família Mestres.

Premis de comunicació turística

-Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines Climent Guitart, a la «Millor projecció dels valors i atractius turístics de la Costa Brava i/o Pirineu de Girona en clau inspiradora», per a Álvaro Sanz i Alonso pel monogràfic publicat a la revista Descobrir, «Transpirinenca. La Gran Aventura dels Pirineus».

-Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la «Millor proposta i/o experiència en turisme sostenible a la Costa Brava i/o Pirineu de Girona» per a Carme Escales i Jiménez per la col·lecció d’articles «El jardín de los remedios», «El sueño de vivir entre caballos: su magia y la vida en el campo» i «Pedalear con otro sentido».

-Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines a la «Millor experiència turística de la Costa Brava i/o el Pirineu de Girona» per a l’equip de la cadena de televisió francesa France 2, integrat per Marie Candice Délouvrie, François Guinle, Nicolas Trau i Cédric Zacchia, pel reportatge «Espagne à la découverte du Cap de Creus».

-Premi G! de Comunicació Turística de les Comarques Gironines al «Contingut més original i innovador sobre l’oferta turística de la Costa Brava i/o Pirineu de Girona» per a Manuela Kirschner i Matthias Bergbauer, editors de la revista alemanya especialitzada en el submarinisme Silent World, pel reportatge «Costa Brava- Wilde Küste».

Premi de recerca i investigació Yvette Barbaza

-Premi G! de recerca Yvette Barbaza al millor treball de recerca per a Maria Teresa Monje i Alegret, pel desenvolupament del projecte d’investigació «El geoturisme a les comarques gironines. El Geotrail inPyrenees: una proposta geoturística per a donar a conèixer els recursos geològics del Pirineu de Girona».

L’acte ha comptat amb la participació del tenor ripollès Jordi Galán, i de l’Aula d’Hostaleria del Ripollès.

NEWSLETTER