Fira Danish Travel Show2017

Els turistes danesos s’interessen per l’oferta de golf de la Costa Brava

Girona, 1 de març de 2017

L’oferta específica de golf de la Costa Brava es presenta per primera vegada a la fira Danish Travel Show, juntament amb cinc empreses del sector gironines, i en tres dies rep més de cinc-centes peticions d’informació sobre la destinació.

Els turistes danesos majoritàriament busquen destinacions de sol i platja, segures, i amb una àmplia oferta d’activitats a la naturalesa i esportives, com ara el golf, per realitzar en família o en parella. La seva estada és de 7,7 dies de mitjana, s’allotgen principalment en hotels i realitzen una despesa mitjana diària per persona de 147 euros.

 

Del 24 al 26 de febrer es va dur a terme la vintena edició de la fira Danish Travel Show a Herning, Dinamarca, que enguany ha rebut més de 62.000 visitants. La fira de turisme dedicada al públic final més gran dels països escandinaus va reunir 1.100 expositors, uns 4.000 professionals del turisme i prop de dos-cents periodistes especialitzats d’àmbit internacional.

Per primera vegada, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava, impulsat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, va participar a la fira amb un estand propi de 20 m2, situat al pavelló temàtic dedicat a destinacions de golf: Danish Golf Show. La representació gironina va comptar amb la participació de Silken Park Hotel San Jorge; el Club Golf d’Aro Mas Nou i l’Oficina de Turisme de Castell-Platja d’Aro; Empordà Resort i Peralada Resort.

Els assistents a la fira es van mostrar altament interessats en l’oferta de golf de la Costa Brava. Des de l’espai promocional de Golf Costa Brava es van atendre peticions específiques de cinc-centes persones, que, amb motiu de la propera posada en funcionament del vol directe i regular que unirà la ciutat de Billund (a prop de Herning) amb l’aeroport de Girona – Costa Brava, tenen previst programar viatges de golf i gastronòmics a la destinació gironina.

 

Dades del mercat danès, segons Turespaña

Segons dades de l’Instituto de Turismo de España, el 2016 van visitar Espanya 1.200.000 turistes danesos, un 13,7 % més que l’any anterior, de manera que l’Estat espanyol és la primera destinació del sud d’Europa escollida per aquest mercat emissor. Els turistes danesos majoritàriament busquen destinacions de sol i platja, segures, i amb una àmplia oferta d’activitats a la naturalesa i esportives, com ara el golf, per realitzar en família o en parella. La seva estada és de 7,7 dies de mitjana, s’allotgen principalment en hotels i realitzen una despesa mitjana diària per persona de 147 euros.

Aquest mercat és altament interessant per a la destinació Costa Brava per l’elevat interès que manifesta per viatjar a destinacions que combinin sol i platja, i golf. En aquest sentit, la Costa Brava i el Pirineu de Girona són una destinació de golf de primer nivell pels mercats escandinaus, ja que compta amb una oferta de dotze camps de golf i deu pitch-and-putt, així com quaranta-sis empreses gironines que presten serveis relacionats amb la pràctica d’aquest esport.

NEWSLETTER