Juli Soler Lobo_1

En la 10a edició dels Premis G! es crea el nou premi honorífic especial Juli Soler i Lobo a la gastronomia

Girona, 31 de juliol de 2015

 

Amb motiu del recent decés de Juli Soler i Lobo, personatge clau en la cuina catalana que juntament amb Ferran Adrià va ser artífex de la revolució gastronòmica a les nostres terres, la Comissió Assessora del President del Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha acordat crear un guardó a l’entorn de la seva figura per premiar aquells que hagin tingut una trajectòria destacada en el sector de la gastronomia.

 

Atesa la rellevància que el personatge Juli Soler i Lobo ha tingut en la revolució gastronòmica de la nostra demarcació, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, pertanyent a la Diputació de Girona, ha volgut crear aquest nou premi honorífic en el món de la gastronomia. El guardó, en la línia del premi especial Jordi Comas i Matamala, creat el 2012, vol distingir persones, projectes, empreses o institucions que treballin envers el desenvolupament del sector de la gastronomia i que alhora projectin les marques turístiques Costa Brava i Pirineu de Girona.

 

Aquest reconeixement s’adreça a tots aquells que amb la seva labor personal i professional en el sector de la gastronomia acumulen prou mèrits, com ara la vocació de servei, la cultura de l’esforç, la dedicació i l’estima a la terra, per esdevenir un exemple.

 

Els Premis G! de les comarques gironines són uns guardons de turisme que el Patronat de Turisme va crear el 2005 amb l’objectiu de reconèixer i premiar la trajectòria i la bona gestió empresarial dels professionals turístics gironins. Al mateix temps, volen estimular la difusió a l’exterior dels recursos i els atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, cosa que fan per mitjà dels premis de comunicació, i promoure, amb el premi de recerca, el coneixement científic d’aquesta activitat aplicada a les comarques de Girona.

NEWSLETTER