Es crea el banc d’imatges digital de la Costa Brava i el Pirineu de Girona per a ús promocional i divulgatiu

Girona, 4 de juny de 2015

Més de dues-centes fotografies categoritzades per productes i paraules clau estan a disposició de professionals del turisme i dels mitjans de comunicació.

La plataforma entra en funcionament en cinc idiomes, i l’usuari s’ha de registrar per poder descarregar les fotografies de manera ràpida i gratuïta.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona, de la Diputació de Girona, ha creat un banc d’imatges digital (http://fotos.costabrava.org), disponible en cinc idiomes, per proporcionar gratuïtament fotografies dels principals atractius i activitats turístics, establiments, espais i paisatges de la demarcació de Girona, adreçat a entitats de promoció turística, operadors i agents de viatges, i mitjans de comunicació perquè en facin un ús promocional i divulgatiu.

La nova plataforma ofereix més de dues-centes fotografies, en alta resolució per a impressió i en baixa resolució per a webs, que s’ampliaran i renovaran periòdicament. Cada fotografia presenta una fitxa tècnica, en què consta l’autor, la població, la comarca, la categoria i una petita descripció. L’eina permet fer la cerca per categoria de producte i per paraula clau, i disposa dels crèdits traduïts en cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany).

Per descarregar de manera gratuïta les fotografies del banc d’imatges cal que l’usuari s’hi registri i obtingui un codi d’accés. La plataforma també permet enviar comentaris per mitjà d’un formulari.

Actualment, l’arxiu d’imatges del Patronat de Turisme Costa Brava Girona compta amb més de deu mil fotografies, pròpies i cedides.

NEWSLETTER