Es duplica el nombre de visitants en la segona edició del Festival del Vi, Vívid

Girona, 13 de maig de 2015

El Festival del Vi, Vívid, acaba amb èxit de participació en la seva segona edició, i registra un total de 5.748 assistents; un increment del 89 % respecte de l’edició anterior, malgrat que ha coincidit amb dos caps de setmana de mala climatologia.

Les activitats que més bona acollida han tingut entre els visitants ―majoritàriament procedents de les demarcacions de Girona i Barcelona, per bé que també hi ha hagut públic europeu― han estat la fira Arrels del Vi, al Centre Cultural del Born a Barcelona, i la jornada Vins Dolços, a Figueres, amb un miler de participants cada una. També han tingut molt bona acollida les visites i les jornades de portes obertes a cellers com ara Martí Faixó ―amb 170 participants― o Wine Family Museum Coll de Roses ―amb 50 assistents―; activitats en família, com ara «Juguem entre vinyes i oliveres» del celler La Vinyeta ―amb 120 assistents―; els concerts amb vi, escamarlans o formatges de Llançà ―amb prop de 400 participants per concert―; el concurs Instagram Your City d’Espolla ―amb 120 assistents―, o l’exposició d’art conjunta a Cellers d’en Guilla ─amb prop de 300 visitants─, entre d’altres.

Els empresaris i les entitats organitzadors de les activitats, així com els membres del club de la Ruta del Vi de la DO Empordà, valoren com a molt satisfactòria la iniciativa impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori. Consideren que la campanya és una plataforma per mostrar els nous productes enoturístics i per valorar-ne l’acceptació en el mercat per tal de fer-los evolucionar.

Arran de la segona edició del Festival del Vi, Vívid, s’han incorporat noves empreses al club de la Ruta del Vi DO Empordà, amb l’objectiu d’integrar-se en aquest sector i poder participar en la tercera edició del festival, el 2016.

NEWSLETTER