post @jaumellf

Es potencien les activitats ecoturístiques i de natura a través dels «InstaGreens» i el portal «Ennaturat»

Girona, 15 de maig de 2022

La campanya d’«InstaGreens» proposada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona segueix programant sortides en espais naturals de gran valor i interès ambientals i turístics al territori per donar a conèixer les activitats i els projectes vinculats a la sostenibilitat que diverses poblacions i empreses turístiques del territori duen a terme en la seva aposta pel desenvolupament d’un turisme responsable. El passat dissabte, 11 de juny, va tenir lloc l’«InstaGreen» per a la recollida de residus en caiac al Parc Natural del Cap de Creus, en què van participar vint persones usuàries de la xarxa social Instagram i es van publicar stories, reels i posts com ara @marisolherreros i @jaumellf)

Les «InstaGreens» són les trobades gratuïtes adreçades a usuaris de la xarxa social Instagram que tenen lloc en diferents espais de la demarcació de Girona i que van iniciar-se durant l’abril amb la sortida al jardí botànic Marimurtra, van seguir al maig amb les trobades al complex turístic PGA Catalunya Golf & Wellness i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i que seguiran amb la trobada de la pedra seca de la finca Mas Marès, a Roses, el proper dissabte 18 de juny. El calendari d’activitats es publica al web https://instagreens.costabrava.org/

Les trobades «InstaGreens» són unes activitats especials que organitzen les empreses associades als clubs de màrqueting de producte del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona. Algunes d’aquestes propostes formen part de la campanya Ennaturat, que planteja el club de Natura i Turisme Actiu des del web natura.costabrava.org, adreçades al públic final. Aquí s’hi troben més de cent cinquantena  propostes i experiències dividides per temàtica i estació de l’any. Entre les propostes d’estiu més remarcables i noves hi ha «Nit de manta i estrelles. Astroturisme en un espai sacre», «Ornitocaiac al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà», «Snorkelling ecoguiat a la Costa Brava», «Coasteering a la Costa Brava», «Bateig d’immersió. La primera experiència sota l’aigua», «Passeig en telecabina al Parc Natural del Cadí-Moixeró», entre d’altres.

NEWSLETTER