Prest. Temporada Alta3.Enrique Cidoncha

La 25a edició de Temporada Alta es presenta als mitjans de comunicació culturals de Madrid

Madrid, 15 de setembre de 2016

Vint periodistes, redactors de cultura i prescriptors de mitjans de comunicació de la comunitat autònoma de Madrid assisteixen a la presentació del Club de Cultura i Identitat de la demarcació de Girona, que impulsa el projecte Costa Brava Girona Festivals, i la 25a edició del festival de tardor de les arts escèniques de Catalunya, Temporada Alta.

Dijous, 15 de setembre, al restaurant Colonial de Madrid, els principals mitjans de comunicació cultural de la capital espanyola han conegut els productes culturals de la demarcació de Girona i també l’àmplia programació i les produccions que conformen el centenar de propostes del festival Temporada Alta per als propers dos mesos.

En la presentació hi han participat el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila, i el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.

En el decurs de l’acte, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, Pere Vila, ha explicat que el festival Temporada Alta participa activament en el projecte que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona va endegar fa dos anys per reivindicar la cultura com a element diferencial respecte d’altres destinacions turístiques. El president ha afegit que amb la creació del Club de Cultura i Identitat, que treballa per difondre i promocionar l’oferta cultural de la demarcació de Girona entre sector públic i privat, i amb el projecte Costa Brava Girona Festivals, que aglutina més 120 de festivals que tenen lloc a les comarques gironines al llarg de l’any, «s’està aconseguint atorgar el pes específic, particular i notori que el patrimoni, la cultura viva i les tradicions gironines tenen en el nostre territori, alhora que ens permet trencar amb l’estacionalitat turística». Vila ha manifestat que «el festival forma part significativa d’aquest projecte de promoció i ens servim mútuament per a projectar-nos internacionalment».

Per la seva part, Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, ha explicat la programació de la 25a edició del festival: ha presentat els espectacles internacionals, les produccions pròpies, les estrenes absolutes, i ha  mencionat algunes de les companyies i artistes que prendran part en el festival aquesta tardor.

Sunyer ha manifestat que «programem tan variat i segmentat perquè a partir de moltes minories es genera una majoria, una gran massa de públic amant de la cultura». El director del festival ha destacat que en les primeres 24 hores es van vendre 20.000 entrades i que hi ha compradors de fins a 28 nacionalitats diferents en l’edició d’enguany.

L’acció de divulgació i comunicació ha estat organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el suport de Bitò Produccions.

NEWSLETTER