La Costa Brava, epicentre del golf internacional amb la IAGTO Costa Brava Trophy 2016

Girona, 23 de maig de 2016

Cent-trenta operadors turístics internacionals i empreses turístiques catalanes del sector del golf participen en l’esdeveniment promocional i comercial IAGTO Costa Brava Trophy 2016, que per primera vegada se celebrarà a la Costa Brava.

Amb motiu de la commemoració de l’Any del Golf i de la Gastronomia a la Costa Brava, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona impulsa l’organització de l’esdeveniment IAGTO Costa Brava Trophy 2016 amb el suport de la IAGTO, l’Associació de Camps de Golf de Girona, i l’Agència Catalana de Turisme.

Del 23 al 26 de maig, la Costa Brava esdevindrà el focus internacional de la indústria turística del golf amb la participació de delegats i representants de les vuitanta principals operadores turístiques de vint-i-tres països, 18 de països europeus, i una cinquantena d’empreses turístiques i del sector catalanes.

El programa d’activitats i actes de la IAGTO Costa Brava Trophy 2016, que proposa i coordina el Club de Màrqueting de Golf del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, inclou sis viatges de familiarització dirigits als operadors que tenen l’objectiu de donar a conèixer les potencialitats de la destinació per a la pràctica del golf; una jornada de workshop entre operadors i empresaris catalans, que tindrà lloc al Palau de Congressos de Girona, i una jornada de competició al camp PGA Catalunya Resort. En el decurs de l’esdeveniment, s’organitzaran diversos actes en espais d’interès de la demarcació per reivindicar la gastronomia gironina.

Aquest esdeveniment persegueix generar oportunitats de negoci entre els la contribuir al posicionament internacional de la marca Costa Brava.

 

 La Costa Brava com a destinació de golf

La Costa Brava i el Pirineu de Girona conformen una destinació de golf de primer ordre que compta amb una oferta de 13 camps de golf i 11 Pitch&Putt, així com 47 empreses gironines que presten serveis relacionats amb la pràctica d’aquest esport. Actualment, entorn de 103.000 visitants de la destinació practiquen el golf.

Els turistes que visiten la destinació amb motivacions relacionades amb el golf provenen principalment de la comunitat autònoma de Madrid, França, Regne Unit, Alemanya i Països Escandinaus, i la temporada preferida per a aquest perfil de visitant és la primavera i la tardor.

Es tracta de clients amb un poder adquisitiu mitjà-alt, amb una despesa diària mitjana de 190 €, que fan estades d’una setmana allotjant-se en hotels de 4 i 5 estrelles. Tot i que la motivació principal d’aquestes persones és el golf, també s’interessen per la gastronomia, l’oci nocturn i les compres.

Des del Club de Màrqueting de Golf del Patronat de Turisme Costa Brava Girona es promociona conjuntament vuit dels tretze camps de golf, amb l’objectiu d’atraure més turistes a la destinació en base a un pla d’accions anual.

NEWSLETTER