Promo Claudia Arias CB Tour. Lloret de Mar

La Costa Brava es promociona com a espai de benestar amb sessions de ioga dirigides per Clàudia Arias

Girona, 3 de juny de 2021

Durant els diumenges de juny, el Club de Màrqueting de Salut i Benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i la professora de ioga Clàudia Arias organitzen quatre sessions de ioga i àpats saludables en diferents establiments i espais emblemàtics de la demarcació de Girona dins el Clàudia Arias Costa Brava Tour.

El Clàudia Arias Costa Brava Tour constarà de quatres sessions dirigides per la reconeguda professora de ioga Clàudia Arias organitzades en diferents espais i establiments de Lloret de Mar, Roses i Caldes de Malavella. Aquestes sessions permetran realitzar una pràctica dirigida de ioga i, alhora, posar en valor diversos entorns naturals i establiments d’alta gamma de la demarcació de Girona vinculats al sector del benestar i el turisme. Les sessions finalitzaran amb un àpat saludable per als participants.  

L’activitat l’organitza el Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar, Terraza Spa Hotel, PGA Catalunya i Hotel Sant Pere del Bosc.

El Clàudia Arias Costa Brava Tour forma part del programa d’accions promocionals que ha endegat el Club de Salut i Benestar per promocionar l’oferta específica d’aquest sector de la demarcació de Girona i donar-la a conèixer entre el públic de proximitat.

 

Calendari i entrades a la venda

Diumenge, 6 de juny: ermita de Santa Cristina de Lloret de Mar. Programa: 10 h, sessió de ioga i 11 h, brunch saludable.

Diumenge, 13 de juny: Hotel Spa Terraza de Roses. Programa: 10 h, sessió de ioga i 11 h, brunch saludable.

Diumenge, 20 de juny: Wellness Centre PGA Catalunya. Programa: 10 h, sessió de ioga i 11 h brunch saludable.

Diumenge, 27 de juny: Hotel Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar. Programa: 10 h, sessió de ioga; 10.30 h, taller Ess by Monica Traviesa, i 11 h, brunch saludable.

El preu de l’activitat és de 15 euros per persona. Cada sessió s’ofereix en grups reduïts, en espais a l’aire lliure i respectant els protocols sanitaris i de seguretat de prevenció per la COVID-19.

Les entrades per a aquesta activitat es poden adquirir a través del web: https://benestarcostabrava.koobin.com/

 

Facebook: https://www.facebook.com/WellnessCostaBrava/
Twitter: https://twitter.com/spacostabrava
Instagram: https://www.instagram.com/wellnesscostabrava
#wellnesscostabra #wellbeingcostabrava #incostabrava

NEWSLETTER