La Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen a París dins de la gira Catalunya reStart Europe

Girona, 23 de juny de 2021

L’oferta turística i les novetats de les destinacions de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen a París, Amsterdam, Berlín, Londres i Madrid a través de l’acció promocional i de comunicació Catalunya reStart Europe, amb què es vol impulsar la reactivació del turisme als principals mercats de proximitat per a les destinacions catalanes.

L’Atelier des Lumières de París, a França, espai que acull l’exposició digital immersiva «Dalí · Gaudí», ha reunit quaranta periodistes i prescriptors francesos entorn de la presentació de caràcter turístic Catalunya reStart Europe.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona participa en l’acció Catalunya reStart Europe, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme de la Generalitat de Catalunya per donar a conèixer la destinació als mitjans de comunicació i als prescriptors de cinc capitals europees (París, Amsterdam, Berlín, Londres i Madrid).

En el decurs de la gira s’informa els assistents sobre l’estat de la pandèmia a Catalunya, l’obertura de la destinació al turisme, la implementació de mesures de protecció i seguretat per als visitants, així com sobre el nou producte turístic Gran Tour de Catalunya i sobre nombroses novetats relatives a les destinacions catalanes que s’ofereixen als visitants a partir de l’estiu.

Concretament ahir, dimarts 22 de juny, l’espai L’Atelier des Lumières de París, que acull la doble exposició monumental immersiva de «Dalí, l’énigme sans fin», i «Gaudí, architecte de l’imaginaire» fins al 2 de gener de 2022, ha estat l’espai escollit per a la presentació turística de Catalogne reStart a França. En aquest marc, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha tingut l’ocasió de mostrar i explicar els principals atractius turístics de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, i les novetats d’aquesta temporada. Alhora, la delegació desplaçada a París s’ha relacionat amb una quarantena de periodistes i mitjans de comunicació, entre els quals hi havia Le Figaró, Easyvoyage, Geo Guide, Michelin Guide Verte, L’Obs, Voyageurs du Monde, L’Echo Touristique, Quotidien du Tourisme, Beaux Arts Magazine, Maison France 5, Le Petit Futé Magazine, Routard, Saveurs, Le Parisien, A/R Magazine,  Télérama i The Good Life, entre altres.

Quant a l’exposició immersiva «Dalí, l’énigme sans fin», és una creació realitzada sota la direcció artística de Gianfranco Ianuzzi en col·laboració amb la Fundació Gala-Salvador Dalí. La mostra proposa una ruta temàtica pels paisatges surrealistes i metafísics de l’artista a la Costa Brava i exhibeix obres icòniques com Rellotge tou en el moment de la seva primera explosióLeda atòmica i Les temptacions de sant Antoni, acompanyades de la música de Pink Floyd.

A la fi del cicle de presentacions, prop d’un centenar de periodistes i creadors de contingut especialitzats en turisme i viatges i prescriptors internacionals hauran assistit al Catalunya reStart Europe, que prosseguirà, a partir de la tardor, amb l’organització de diversos viatges de descoberta que transcorreran per diferents destinacions catalanes per tal de donar a conèixer de primera mà els cinc trams del Gran Tour de Catalunya.

NEWSLETTER