Sessió per agències de viatge3

La Costa Brava i el Pirineu de Girona es retroben amb prescriptors de turisme i agents de viatges a Madrid

Girona, 2 de juliol de 2020

Una cinquantena de periodistes, prescriptors i agents de viatges de l’àrea metropolitana de Madrid, seleccionats i dividits en tres grups, participen en la primera acció promocional i presencial de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en què es presenten les novetats en productes i serveis post-COVID-19 de la destinació per al turisme estatal.

Quatre mesos després de l’aturada general derivada de la pandèmia, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona reformula el seu pla d’accions i reprèn les accions directes i presencials adreçades a canals d’intermediació i prescriptors de turisme i agents de viatges de l’Estat espanyol.

Els dies 30 de juny i 1 de juliol, a l’espai Bosco de Lobos de la capital de Madrid, ha tingut lloc una acció constituïda per un triple esdeveniment en què han participat unes quinze persones de tres col·lectius professionals diferents: periodistes de turisme, prescriptors de viatges i agents de viatges d’empreses especialitzades en luxe, enoturisme i cultura.

Cada esdeveniment s’ha compost d’una presentació de l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona juntament amb la projecció dels dos videoclips de la campanya «Bojos per tornar-nos a veure». Seguidament s’ha servit un àpat elaborat a base de productes del territori amb el segell de qualitat Girona Excel·lent i una degustació de vins DO Empordà que ha dirigit la sommelier Clara Antúnez, de La Gastronòmica, acompanyada d’un maridatge musical a càrrec del grup Northern Cellos.

Aquesta primera actuació persegueix posar en coneixement de diversos professionals del sector del turisme de l’àrea metropolitana de Madrid noves i originals propostes turístiques de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en l’escenari post-COVID-19. En aquest sentit, s’han presentat diverses activitats gastronòmiques i enoturístiques a l’aire lliure, personalitzades i per a grups reduïts; s’ha informat de la reprogramació de festivals musicals i de l’obertura de centres museístics, i s’han destacat les noves propostes d’activitats en espais naturals o la proliferació de propostes de benestar, entre d’altres. També s’han donat a conèixer les nombroses mesures d’higiene i seguretat adoptades a les platges i pels establiments d’allotjament, les empreses d’activitats i les destinacions de costa per tal d’acollir visitants procedents de l’Estat espanyol amb garanties en un estiu atípic.

Els actes han comptat amb la participació de Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i de Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Entre els assistents a les dues primeres sessions hi ha hagut premsa especialitzada, com ara les revistes Traveler, Telva o De Viajes, i creadors de continguts com La Casa de Baco o Gastroguru. A la tercera sessió hi han assistit agències com Exclusivo Spain, Madrid Experience o Turmar Vacaciones.

Es tracta d’una acció extraordinària dins del Pla d’Accions 2020, vinculada a la campanya de comunicació dirigida al mercat estatal amb motiu de la reactivació del sector turístic, per tal d’estimular l’interès i les estades de vacances del turista estatal.

NEWSLETTER