BT Manu Bustelo a Tossa de Mar

La Costa Brava i el Pirineu de Girona recuperen les visites de creadors de continguts i periodistes de turisme

Girona, 1 d’octubre de 2020

Setze periodistes, sis creadors de continguts i dos agents de viatges visiten les destinacions gironines per propiciar i estimular la producció d’articles i reportatges de turisme i viatges amb l’objectiu de seduir i atraure públic de proximitat per a les marques i destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Amb la represa de l’activitat turística a la demarcació de Girona, i després de finalitzar la temporada alta en l’estiu més atípic de la història recent, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona reactiva les visites de creadors de continguts, prescriptors i periodistes a la destinació amb la finalitat de crear nous continguts promocionals dirigits a públics i mercats específics.

En el mes de setembre es van organitzar i coordinar sis viatges de premsa amb la participació de setze periodistes, tres blogs de viatges o blog trips amb sis participants i un viatge de familiarització amb dos agents de viatges, per tal de reprendre l’activitat promocional als mercats de proximitat i per estimular la creació de nous continguts promocionals temàtics per a les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

Els prescriptors que van visitar la demarcació ho van fer complint els protocols sanitaris i procedien de Catalunya, l’Estat espanyol i França. Redactors i fotògrafs de mitjans com ara Go Travel, Viajes National Geographic, esRadio, Kamaleon, Bunkered, UK Club Golfer i Détours en France i programes com Temps d’aventura i BuenaVida, van dur a terme viatges específics centrats en diferents temàtiques, com ara activitats i experiències d’aventura a la natura, la cultura, l’enogastronomia, el benestar, el golf i el luxe.

Com a resultat del viatge de premsa dut a terme per l’equip del programa Temps d’aventura, finalment es van emetre dos reportatges: «GR92, de travessa per la Costa Brava» i «Amb e-bikes per l’Empordà i la Costa Brava».

Els creadors de continguts digitals especialitzats en viatges per a famílies Maleta para tres van visitar diferents destinacions de costa, mentre que la bloguera Nicole Biarnes va explorar la Garrotxa i Manu Bustelo va dur a terme un projecte sobre submarinisme a la Costa Brava.

Pel que fa al viatge de familiarització que va fer a la Costa Brava Viajes Iverem —agència espanyola especialitzada en la programació de viatges centrats en la història, la cultura i l’arqueologia—, dos professionals van poder conèixer espais culturals com ara Ullastret i el Museu d’Arqueologia de Catalunya – Empúries, així com diversos establiments d’allotjament turístic de la Costa Brava.

En el decurs dels propers mesos, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona preveu incrementar la presència de prescriptors i creadors de continguts a les destinacions gironines per tal de propiciar i estimular la producció de contingut de qualitat elaborat per tercers amb l’objectiu de seduir i atraure públic per a les marques i destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona.

NEWSLETTER