La Costa Brava premiada com a «millor destinació nacional 2021» per la revista Condé Nast Traveler

Girona, 18 de novembre de 2021

Ahir al vespre, el Teatro Principito de Madrid va acollir la gala de lliurament dels Premis Condé Nast Traveler 2021, organitzats per la prestigiosa revista especialitzada de viatges i estil de vida Condé Nast Traveler España, a la qual van assistir dues centes persones entre representants d’establiments, empreses de transport, i destinacions turístiques, a més de marques de moda, bellesa, rellotgeria i automòbils.

Els premis van guardonar establiments turístics i destinacions en diferents categories ―nacional i internacional― com hotel urbà, hotel escapada, hotels de salut, esport i benestar, hotels gastronòmics, nou hotel, hotel de disseny, destinació nacional, destinació internacional, Condé Nast Traveler Sostenible & Eco, a més de companyies aèries i de creuers, entre d’altres. Els guanyadors en els diferents apartats van ser escollits per votació popular a través d’un concurs que va divulgar-se a les xarxes socials i diverses publicacions digitals.

La Costa Brava va ser valorada com a «millor destinació nacional 2021» pels votants de Condé Nast Traveler España, per la bellesa de les seves cales i platges, pels camins de ronda, pel paisatge i la llum mediterranis, per la singularitat dels pobles de pescadors, per la gastronomia, pel bagatge històric i, en definitiva, per la qualitat de la destinació.

Jordi Masquef, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, va assistir a la cerimònia de lliurament dels premis i va recollir el guardó atorgat a la Costa Brava com a «millor destinació nacional 2021». En aquesta categoria van concórrer una vintena de destinacions turístiques espanyoles, tant peninsulars com insulars.

El representant del Patronat de Turisme va manifestar que «aquest guardó ens dona visibilitat i prestigi dins del sector turístic estatal». Masquef hi va afegir que el premi «ens fa sentir orgullosos de seguir treballant per tenir una destinació competitiva, i també ens ajuda moralment a seguir al peu del canó en aquest darrer any i mig tan difícil que estem superant de mica en mica».

Dels premiats és igualment remarcable que l’hotel La Bionda, de Begur, va obtenir el premi en la categoria «millor hotel de disseny 2021».

La revista Condé Nast Traveler, que s’edita en nombrosos països, té un tiratge de vint-i-sis mil exemplars al mes i seixanta mil lectors a l’Estat espanyol. En la seva versió digital té registrats 5,3 milions d’usuaris únics al mes i genera 7,6 milions d’impactes mensuals. En l’apartat de les xarxes socials, compta amb 448 K seguidors i, segons el Ranking Travel Information, Condé Nast Traveler és el web de viatges més llegit d’Espanya.

NEWSLETTER