Workshop invers CB&PG a Peralada (1).Josep Algans

La Costa Brava rep la visita de quaranta-dos agents i operadors turístics internacionals

12 de maig de 2023

La trobada entre quaranta-dos agents i operadors de viatges britànics, belgues i neerlandesos, i quaranta-sis representants d’empreses i entitats turístiques gironines propicia prop de set-centes reunions.

Els agents de viatges internacionals participen en programes de descoberta de la destinació que els permeten conèixer i ampliar coneixements sobre l’oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona amb l’objectiu de poder-la prescriure als seus clients potencials.

De l’11 al 14 de maig, la Costa Brava acull la visita de quaranta-dos agents de viatge procedents del Regne Unit, Bèlgica i els Països Baixos en el marc d’una acció promocional impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb l’objectiu de donar a conèixer l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre els prescriptors de viatges dels mercats britànic, belga i neerlandès. Sota el nom «The unexpected Costa Brava & Girona Pyrenees», l’acció vol mostrar valors com la qualitat, la diversitat i la professionalitat de la destinació als agents participants.

En el decurs de quatre jornades representants d’agències i operadores de viatges generalistes britàniques com Thomas Cook, Wexas, Exodus, Trending Travel o Barrhead, i també del Benelux com Sunweb, ANWB Reizen, Expair Tours, VOS Travel o Better Places, d’una banda participaran en un taller (workshop) amb representants d’empreses i entitats turístiques gironines, i de l’altra coneixeran l’oferta turística de la demarcació de Girona a través de programes de familiarització temàtics.

Aquest matí ha tingut lloc al castell de Peralada la trobada entre els quaranta-dos agents de viatges internacionals i els representats de quaranta-sis empreses i entitats turístiques gironines que han originat entorn de set-centes reunions professionals.

Amb anterioritat, ahir al vespre, va tenir lloc a l’espai La Farinera de Sant Lluís la recepció del grup d’agents de viatges europeus, en la qual van participar Jordi Masquef, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i Narcís Ferrer, director de l’Agència Catalana de Turisme. L’esdeveniment també va comptar amb una exhibició de la colla castellera els Marrecs de Salt i un àpat elaborat a càrrec del col·lectiu gastronòmic La Cuina del Vent.

Després del workshop i al llarg del cap de setmana, s’organitzen tres viatges de familiarització temàtics —cultura, gastronomia i activitats de turisme actiu— per als agents de viatges amb la intenció de mostrar-los i ampliar-los les possibilitats que ofereix la destinació als seus clients potencials.

Aquesta acció promocional i comercial està programada dins del Pla d’accions 2023 de l’entitat i té el suport de l’Agència Catalana de Turisme i Vueling, i també la col·laboració de nombroses empreses i entitats turístiques de la demarcació de Girona associades als diferents clubs de màrqueting del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

Jordi Masquef, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, manifesta: «Aquesta acció ens permet tancar el cicle d’actuacions promocionals dutes a terme anteriorment a les ciutats de Gant, Amsterdam i Londres». I afegeix: «El workshop invers i els posteriors viatges de familiarització permetran als agents descobrir i experimentar l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona de primera mà, i també facilitarà la tasca comercial de les nostres empreses, que durant uns dies tindran clients potencials en el territori».

Ala Lopatniov, agent de viatges de Lastminute al Regne Unit participant en l’acció, comenta en relació a la seva visita al territori: «m’ha agradat aprendre coses noves de la Costa Brava perquè pensava que només era una destinació de platja i és molt més». L’agent afegeix: «al nostre client li agrada molt venir a la Costa Brava i poder-li facilitar informació sobre què fer a la destinació més enllà de la platja, és molt interessant».

NEWSLETTER