La iniciativa «Benestar Cultural» vincula activitats de benestar amb espais patrimonials representatius del territori

Girona, 17 d’abril de 2024

Es programa un cicle de deu activitats de benestar en espais culturals de gran valor de la demarcació de Girona durant cinc caps de setmana de maig i juny.

El cicle «Benestar Cultural» és la nova iniciativa promocional que el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsa des dels clubs de màrqueting de Cultura i Identitat i Salut i Benestar per donar a conèixer de manera combinada l’oferta d’activitats de benestar i divulgar el patrimoni de la destinació de la Costa Brava entre el públic de proximitat durant la primavera.

Del 4 de maig i al 2 de juny tindrà lloc el cicle de deu activitats. Entre els professionals que impartiran les sessions hi ha Clàudia Àrias, Cristina Brondo, Edgar Tarrés, i també hi ha empreses especialitzades com ara ClaB, EspaiCuinarSa, Happyyoga Girona i Ioganur. Els espais que acolliran les sessions de ioga, mindfulness, cuina saludable i strecht barre són el Castell-Gala Dalí de Púbol, els Jardins de Santa Clotilde de Lloret de Mar, el Museu del Joguet de Figueres, el Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el Castell d’Hostalric, les Termes Romanes de Caldes de Malavella, el Jaciment d’Empúries de l’Escala, el Museu Etnogràfic de Ripoll, el Museu dels Jueus de Girona i el Museu d’Història de Girona. Aquest cicle dona com a resultat la creació d’una proposta turística combinada i inèdita.

Cada activitat programada té una capacitat d’entre quinze i trenta persones i un preu fix unitari de 25 euros. A partir del 4 d’abril es posen a la venta dos centes cinquanta entrades que es poden adquirir a través de la plataforma https://costabrava.koobin.com/

La campanya «Benestar Cultural» fomenta la cooperació entre les entitats i agents culturals i els empresaris del sector del benestar de la zona que desenvolupen una vessant turística i que treballen per proposar noves experiències i activitats als seus clients i visitants potencials. La iniciativa s’organitza fora de la temporada turística, per atraure visitants més enllà dels períodes de vacances i ponts, i alhora estimular el sector per generar dinamisme econòmic amb productes i serveis de qualitat. La iniciativa es divulga a través dels canals i les xarxes socials dels organitzadors.

NEWSLETTER