La marca Costa Brava Cruise Ports es promociona a Miami, als Estats Units, en la fira més important del sector dels creuers, la Seatrade Cruise Global

Girona, 29 d’abril de 2022

Del 25 al 28 d’abril, a Miami (Estats Units), ha tingut lloc la fira de creuers Seatrade Cruise Global 2022, l’esdeveniment més important de la indústria creuerista del món, que s’ha reprès després de l’aturada causada per la pandèmia.

La marca Costa Brava Cruise Ports hi ha retornat per promocionar, des de l’estand de Ports de Catalunya, les infraestructures i els serveis que ofereixen els ports de Palamós i Roses entre companyies navilieres que operen amb creuers de petita i mitjana capacitat i de luxe en els circuits del Mediterrani. Alhora, la marca ha promogut i comercialitzat l’oferta turística que la destinació Costa Brava ofereix als passatgers dels creuers a través d’excursions facultatives i especials al triangle dalinià, a Girona, i activitats enoturístiques en cellers de la Ruta del Vi DO Empordà, entre altres.

En el decurs de la fira els representants de Ports de la Generalitat, Costa Brava Cruise Ports i també del port del Delta de l’Ebre s’han reunit amb representants de companyies navilieres, empreses consignatàries i mitjans de comunicació especialitzats. En aquest marc s’ha dut a terme la presentació de la programació de la 60a edició de l’Assemblea General de MedCruise, que properament tindrà lloc a la Costa Brava, del 25 al 27 de maig, i a la qual assistiran entorn de 150 professionals del sector. En la presentació hi van participar el vicepresident primer del Patronat de Turisme Costa Brava de la Diputació de Girona, Jaume Dulsat, el director de Ports de la Generalitat, Pere Vila, i la presidenta de l’associació MedCruise, Figen Ayan.

La delegació catalana també van reunir-se amb Conxita Muñoz, la directora de l’Oficina Exterior de Catalunya a Miami, i Elvira Marcos, directora de Turespaña a Miami, per tractar aspectes de la promoció turística catalana al mercat nord-americà i reforçar aliances.

NEWSLETTER