xuan lan_PTCBG_03

La professora de ioga Xuan Lan promociona el benestar a la Costa Brava amb dues masterclasses

Girona, 14 d’octubre de 2019

Els dies 25 i 27 d’octubre la reconeguda professora de ioga Xuan Lan promociona la pràctica del ioga i l’oferta de turisme de benestar de la demarcació de Girona a través de dues masterclasses en dos espais a la Costa Brava.

Les activitats de ioga programades són impulsades pel Club de màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació amb la voluntat de seguir estructurant i promocionant l’oferta específica de salut i benestar de la demarcació de Girona.

Concretament, el divendres 25 d’octubre a les 18 hores, a l’Hotel Santa Marta de Lloret de Mar, es programa una sessió de reconnexió de cos i ment dirigida a persones interessades en la pràctica del ioga.Posteriorment, el diumenge 27 d’octubre, a les 11 hores, a l’Hotel Terraza de Roses, tindrà lloc la segona sessió de ioga dinàmic en un nou espai polivalent de l’establiment. Els participants a aquesta sessió tenen l’opció de reservar un brunch saludable en acabar l’activitat.

Ambdós establiments que acullen la sessió ofereixen paquets d’activitat i estada als participants que desitgin gaudir de l’experiència de benestar a la Costa Brava.

La professora Xuan Lan, estretament vinculada a la demarcació de Girona, manifesta  “a la Costa Brava hi acostumo a anar per a descansar, recarregar energia i gaudir del mar a menys de dues hores de Barcelona”. També, es remarcable que la totalitat de les fotografíes publicades del seu segon llibre Yoga para mi bienestar es van fer en aquest territori.

Les persones interessades a participar en les sessions poden trobar més informació i adquirir les entrades a www.benestar.costabrava.org.

 

Promoció del turisme de benestar a la demarcació de Girona

D’acord amb el pla d’accions del club de màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’estan duent a terme un seguit d’actuacions específiques per divulgar, estructurar i posicionar l’oferta turística d’aquest sector de la demarcació de Girona.

Així, aprofitant la celebració de les dues masterclasses, s’ha programat la visita d’un grup de periodistes de l’Estat espanyol interessats en el mindfulness en el turisme per tal de donar-los a conèixer l’oferta de benestar de la Costa Brava.

També, recentment es va publicar un nou e-book gratuït en anglès sobre activitats i experiències de benestar a la Costa Brava i al Pirineu de Girona. La publicació digital Wellbeing. A rejuvenating journey through Costa Brava and Girona Pyrenees, escrita per Lola Akinmade Åkerström (escriptora de viatges sueca i fotògrafa premiada per National Geographic, per la BBC i per la CNN) i disponible a la biblioteca digital del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, s’adreça a tots els usuaris interessats a gaudir d’unes vacances i activitats centrades en la recerca del benestar holístic.

Finalment, entre els mesos de setembre a novembre es duu a terme una campanya de comàrqueting amb l’agència especialitzada en viatges sostenibles SAÓ Viajes destinada a donar a conèixer paquets turístics de benestar i sostenibles de la Costa Brava i el Pirineu de Girona entre els seus clients i al seu portal propi.

NEWSLETTER