Presentacio Ruta del Vi DO Empordà4.CCAE.PTCBG

La Ruta del Vi DO Empordà es presenta públicament entre la societat empordanesa, els professionals vitivinícoles i turístics en la Mostra del Vi de Figueres

Figueres, 9 de setembre de 2016

 

Ahir a la nit la Ruta del Vi DO Empordà creada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona va participar a la 32a Mostra del Vi de Figueres oferint una presentació i còctel en els Jardins del Consell Comarcal de l’Alt Empordà adreçada a més de dues-centes vint persones del sector de la viticultura empordanesa i catalana; professionals de l’hostaleria i turístics de la demarcació de Girona; representants municipals i convidats de la societat civil figuerenca.

L’acte va comptar amb la presencia de Marta Felip, alcaldessa de Figueres i vicepresidenta del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i de Ferran Roquer, president del Consell Comarcal de l’Alt Empordà. L’esdeveniment, inclòs dins de la programació de la mostra, va propiciar una trobada d’intercanvi entre professionals amb l’objectiu d’enfortir lligams comercials.

En l’esdeveniment es va oferir un sopar còctel elaborat pel col·lectiu La Cuina del Vent maridat amb vins dels vint-i-sis cellers pertanyents a la Ruta del Vi DO Empordà.

NEWSLETTER