La tercera edició del festival Ennatura’t es renova i ofereix programació tot l’any

Girona, 13 de juny de 2018

El festival d’activitats a la natura de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, Ennatura’t, estrena format i ofereix noves temàtiques per presentar l’oferta de tot tipus d’activitats multiaventura, senderisme, ciclisme, activitats aquàtiques i de neu, en funció de l’estació de l’any.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona impulsa tres festivals temàtics d’activitats que tenen lloc a la Costa Brava i el Pirineu de Girona, amb l’objectiu de dinamitzar sectors lligats a l’activitat turística de la demarcació de Girona entre els visitants de proximitat: Vívid, al mes d’abril, centrat en l’enoturisme; Som Cultura, al mes de novembre, enfocat a oferir experiències culturals, i Ennatura’t, dirigit a oferir activitats i propostes a l’aire lliure i a la natura entre el públic actiu.

A partir del dia 13 de juny, s’inicia la tercera edició del festival Ennatura’t, un programa de propostes i serveis d’activitats a la natura, gestionat des del Club de Natura i Turisme Actiu del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Enguany, l’entitat presenta un plantejament i un format de campanya nous. La principal novetat és que el festival tindrà caràcter anual i serà temàtic en funció de cada estació de l’any. Amb aquest nou plantejament, el Patronat de Turisme permet que les més de dues-centes empreses membres del Club tinguin cabuda en la campanya i puguin donar a conèixer l’àmplia oferta d’activitats de la demarcació per als visitants.

L’Ennatura’t es difon a través de la plataforma http://natura.costabrava.org/. Adapta els seus continguts –presentació, articles recomanats, propostes i paquets turístics– a cada estació de l’any i a cada temàtica, i es converteix en la pàgina principal del web específic de l’oferta turística de natura i turisme actiu de la demarcació de Girona.

Així, a cada estació es promouran productes i experiències lligades a un sector d’empreses que ofereixin activitats idònies per a l’època de l’any. Aquesta primavera, coincidint amb la celebració de dos grans esdeveniments ciclistes a la demarcació de Girona al mes de juny com són la segona edició del festival Sea Otter Europe Costa Brava-Girona Bike Show i Girona Cycling Festival, l’Ennatura’t promociona especialment activitats vinculades al cicloturisme i a les multiactivitats per fer a la destinació com ara la ruta guiada per historiadors en burricleta (en què s’exposa la història mai explicada de Cristòfor Colom a Pals), la ruta Girona monumental en bicicleta o les rutes coasteering (en què es combina el senderisme, la natació i el ràfting), entre altres activitats. Seguidament, a l’estiu, es promocionaran les activitats aquàtiques de la Costa Brava. A la tardor, es potenciaran les activitats de les empreses que ofereixen productes vinculats al senderisme i la multiaventura i, a l’hivern, es proposaran activitats de neu de les estacions d’esquí gironines i les destinacions del Pirineu de Girona.

El portal mostra i actualitza els continguts –productes, serveis, promocions i ofertes– per bé que la reserva i la compra de cada activitat s’ha de fer directament a les empreses que s’hi anuncien.

Enllaç al web: http://natura.costabrava.org/  

NEWSLETTER