L’acció Costa Brava Business Days genera nou-centes entrevistes entre els professionals de sector del turisme de negocis

Lloret de Mar, 21 d’octubre de 2016

Del 19 al 23 d’octubre se celebra l’esdeveniment Costa Brava Business Days, amb la participació de seixanta representants d’agències especialitzades en l’organització d’esdeveniments, associacions, agències de comunicació i gestors de viatges dels principals mercats europeus, i cinquanta empresaris de turisme de negocis de la Costa Brava i el Pirineu de Girona

El dimecres 19 d’octubre al vespre, en el marc d’una recepció-còctel al Gran Hotel Monterrey va començar a Lloret de Mar l’esdeveniment Costa Brava Business Days, organitzat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona a través del Costa Brava Girona Convention Bureau, per promocionar l’oferta de reunions i esdeveniments de la demarcació de Girona entre professionals del turisme de negocis dels Països Nòrdics, Alemanya, França i Espanya que busquen destinacions de turisme de negocis alternatives a les grans ciutats europees.

Ahir dijous, a primera hora del matí, més de cent assistents reunits al Palau de Congressos Olympic van participar en un workshop amb una agenda de vint reunions concertades per endavant, que han posat en contacte els professionals de turisme de negocis europeus amb representants de les empreses de les comarques gironines.

Al migdia el grup es va traslladar a l’Hotel Santa Marta, on després de dinar van compartir experiències d’incentiu i treball en equip inspirades en propostes reals pels grups de turisme de negocis.

La jornada va concloure amb un sopar de gala a l’espai singular del restaurant Sant Pere del Bosc. L’acte va tenir un caire festiu i hi va assistir l’alcalde de Lloret de Mar i vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jaume Dulsat, que va agrair als professionals la seva participació. En relació amb el Costa Brava Business Days, Dulsat va manifestar «l’acció respon a la demanda creixent del sector per trobar destinacions alternatives per a esdeveniments d’empresa i associacions on l’autenticitat del territori, l’oferta d’espais singulars i les experiències genuïnes aporten un valor afegit a la proposta del professional del turisme de negocis».

Avui, divendres, els assistents estan participant en quatre viatges temàtics de familiarització organitzats pel territori. Els programes de visites i descoberta de la destinació mostren productes en funció dels quatre segments del turisme de negocis en què es treballa: incentius, reunions, congressos i esdeveniments.

L’esdeveniment Costa Brava Business Days és una iniciativa organitzada pel  Patronat de Turisme Costa Brava Girona a través del Costa Brava Girona Convention Bureau, amb la col·laboració de Turespaña, Renfe-SNCF i Lloret Turisme, a través del Lloret Convention Bureau.

 

Nota: Adjuntem diverses fotografies de l’acció corresponents al workshop i al sopar de cloenda. Autor: Vicente Ortega.

NEWSLETTER