L’Any del Turisme Cultural a la Costa Brava i el Pirineu de Girona i Temporada Alta es presenten als mitjans de comunicació culturals de Madrid

Girona, 25 de setembre de 2018

Avui dijous, 27 de setembre, a l’espai Only You de Madrid, una vintena de periodistes, redactors de cultura i prescriptors de mitjans de comunicació de la comunitat autònoma de Madrid assisteixen a la presentació de l’Any del Turisme Cultural a la Costa Brava i el Pirineu de Girona i la 27a edició del festival de tardor de les arts escèniques de Catalunya, Temporada Alta.

En la presentació hi han participat el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, i el director del festival Temporada Alta, Salvador Sunyer.

En el decurs de l’acte, el president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme, Miquel Noguer, ha explicat que la marca Costa Brava Girona Festivals aglutina una trentena de festivals gironins entre els quals s’hi troba Temporada Alta i que aquest en concret esdevé un aliat desestacionalitzador del turisme a la demarcació. També ha remarcat que l’oferta turística cultural de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promou especialment enguany en motiu de l’Any del Turisme Cultural.

Salvador Sunyer, director de Temporada Alta, ha presentat la programació del festival, els espectacles internacionals, les produccions pròpies, les estrenes absolutes, i ha  mencionat les companyies i artistes que prendran part en el festival aquesta tardor.

L’acció de divulgació i comunicació ha estat organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona amb el suport de Bitò Produccions.

NEWSLETTER