Taste of London(1).PTCBG

L’enogastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona i Girona Excel·lent es promocionen al festival Taste of London de Londres

15 de juny de 2023

Del 14 al 18 de juny, la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promocionen com a destinació enogastronòmica, junt amb els productes agroalimentaris amb segell Girona Excel·lent, al festival gastronòmic Taste of London que té lloc al Regent’s Park de Londres, al Regne Unit, dirigit al públic londinenc i també al visitant de la ciutat. L’esdeveniment preveu acollir més de 55.000 visitants durant les cinc jornades i vuit sessions que s’ofereixen als gormands que hi accedeixen adquirint entrades per conèixer cuiners, tastar plats d’una quarantena de restaurants de la capital que presenten receptes d’arreu del món, participar en tallers, degustar productes del mercat o assistir a classes de cuina, enmig d’un ambient distès de diversió i lleure.

Taste of London també acull destinacions enogastronòmiques internacionals entre les quals s’hi troben Portugal, França, l’Aràbia Saudí i Catalunya. En concret, l’espai promocional de Catalunya disposa d’una zona des de la qual es dispensa informació turística i una altra zona condicionada per a oferir presentacions i degustacions de plats i productes de Girona Excel·lent. Amb motiu de la participació del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a aquest esdeveniment, es programen un seguit de presentacions exclusives dirigides a agents de viatge i mitjans de comunicació britànics a través de les quals se’ls convida a conèixer les nombroses propostes i experiències enogastronòmiques que la destinació gironina ofereix al visitant britànic.

Jordi Camps, diputat en funcions de Promoció i desenvolupament econòmic i local de la Diputació de Girona, va assistir a l’esdeveniment.

El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i la Diputació de Girona, a través del segell de qualitat alimentària Girona Excel·lent, participen per primera vegada en aquesta acció promocional internacional impulsada per l’Agència Catalana de Turisme del Departament d’Empresa i Treball. Aquesta iniciativa forma part de les propostes per fer difusió de la gastronomia i l’enoturisme de Catalunya en el marc del Pla de Promoció de la Gastronomia i l’Enoturisme, i coincideix amb la declaració recent de Catalunya com a Regió Mundial de la Gastronomia 2025. Aquest reconeixement confirma la consolidació d’un model turístic innovador i regeneratiu on la revolució gastronòmica de Catalunya va molt més enllà del restaurant i obre les portes a descobrir el territori i la producció alimentària local i singular.

Aquesta iniciativa dirigida al públic britànic i internacional se suma al seguit d’accions proposades pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona enfocades a recuperar i atraure visitants procedents del Regne Unit a la Costa Brava després de tres anys de recessió d’aquest mercat turístic amb motiu del Brexit, els canvis de govern i la pandèmia.

NEWSLETTER