Les activitats a la natura i les propostes culturals i enogastronòmiques per a famílies, principals reclams de l’oferta turística gironina a Expovacaciones de Bilbao

Bilbao, 8 de maig de 2017

Del 5 al 7 de maig l’oferta turística de la Costa Brava i del Pirineu de Girona s’ha promocionat a Expovacaciones, la principal fira de turisme del País Basc, que enguany ha rebut prop de 100.000 visitants.

Durant les jornades setze entitats i empreses turístiques gironines han promocionat les destinacions familiars, les rutes de senderisme i cicloturisme, esdeveniments enogastronòmics i culturals, i l’àmplia oferta de càmpings de la demarcació de Girona.

Els passats dies 5, 6 i 7 de maig el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona va posar a disposició de setze entitats i empreses gironines el seu espai promocional a la fira Expovacaciones de Bilbao, al País Basc. La representació gironina l’han conformat les oficines de turisme d’el Port de la Selva, Roses, Castelló d’Empúries-Empuriabrava, Palamós, Castell-Platja d’Aro, Calonge-Sant Antoni i Blanes; l’associació Empordà Turisme; l’Estació Nàutica de l’Estartit; l’Associació de Càmpings de Girona, i els càmpings Las Dunas, Riembau, Neptuno, Delfín Verde i Les Medes. Tots han disposat de l’espai, de 91m2, per oferir als visitants de la fira assessorament i donar-los informació sobre els serveis turístics amb què compta la demarcació.

Expovacaciones ha rebut prop de 100.000 visitants. D’aquests, el que s’han adreçat a l’espai Costa Brava Pirineu de Girona han sol·licitat informació i material sobre destinacions familiars, rutes de senderisme i cicloturisme, i esdeveniments enogastronòmics i culturals. També, amb motiu de «l’Any de la Bicicleta a la Costa Brava i el Pirineu de Girona», s’ha informat el públic basc sobre el programa del festival Sea Otter Europa Costa Brava Girona Bike Show i sobre l’oferta de festivals de la Costa Brava per a l’estiu 2017.

A més, amb l’objectiu de dinamitzar l’estand, l’Associació de Càmpings de Girona ha ofert als visitants diverses degustacions de vins de la DO Empordà i d’embotits gironins.

Properament, el 30 de maig, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona durà a terme una segona acció promocional i de comunicació a Bilbao en què divulgarà l’oferta de festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, acció conjunta amb el Festival Castell de Peralada, i l’oferta enogastronòmica de la destinació amb la participació del xef gironí, Xavier Sagristà, del restaurant Castell de Peralada.

NEWSLETTER