Tastemotion AnversPanoramica.Alcafilms.Arxiu PTCBG

L’experiència sensorial TastEmotion presenta l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a una cinquantena d’agents de viatges i prescriptors belgues

Anvers, 15 de març de 2019

D’acord amb el Pla d’Accions 2019 del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, i seguint amb l’estratègia d’exportar la innovadora acció promocional a capitals de països emissors de turisme per a les destinacions gironines, els dies 13 i 14 de març, la ciutat belga d’Anvers ha acollit el setè cicle de representacions TastEmotion, dirigit a periodistes de turisme i agents de viatges d’agències especialitzades en cultura i enogastronomia, i a agències organitzadores d’esdeveniments de turisme de negocis i vacances de luxe.

Una quarantena d’agents de viatge d’agències com ara Thomas Cook, Tui, Exclusive Destinations, Omnia Travel, Meeting Selext, Event Master i Amazing Destinations, i nou periodistes de turisme i gastronomia belgues de mitjans com Het Laatste Nieuws, Travel Magazine i Plus Magazine van participar en les sessions temàtiques que van tenir lloc en els dos dies de durada d’aquest esdeveniment. Dimecres, 13 de març, va tenir lloc la presentació TastEmotion de l’oferta multiproducte de la Costa Brava i el Pirineu de Girona. L’endemà, dijous, al migdia, es va promocionar l’enogastronomia i l’oferta específica de productes, activitats i serveis d’alta gamma i exclusius de les comarques gironines, i al vespre, es va presentar l’oferta de turisme de negocis, congressos, convencions i incentius, organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau.

Les sessions van comptar amb la participació de representats d’entitats i empreses turístiques gironines, com ara Lloret Turisme, Lloret Convention Bureau, Hostal la Gavina, Peralada Resort i l’oficina de turisme de Castelló d’Empúries – Empuriabrava.

TastEmotion és una representació audiovisual i sensorial per presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona, que es va iniciar el 2018, mitjançant un videomapatge (mapping) i un àpat elaborat pel xef del restaurant Casamar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin.

Properament l’acció TastEmotion es desplegarà a Amsterdam, els dies 27 i 28 de març, i a Estocolm, els dies 9 i 10 d’abril, amb l’objectiu d’incidir en els canals prescriptius i d’intermediació holandesos i suecs, respectivament.

Adjuntem foto de l’acció TastEmotion a Anvers (Bèlgica). Autor: Alcafilms. Arxiu PTCBG.

NEWSLETTER