L’experiència sensorial TastEmotion presenta l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a una cinquantena d’agents de viatges i prescriptors italians

Milà, 3 d’octubre de 2018

Els dies 2 i 3 d’octubre, a Milà, es duu a terme el quart cicle de representacions de l’acció promocional TastEmotion, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, mitjançant la qual es presenta l’oferta turística del territori i una nova fórmula de fer promoció a periodistes de turisme i agents de viatges d’agències especialitzades en cultura i vacances de luxe.

Ahir, dimarts 2 d’octubre al migdia, va tenir lloc la presentació TastEmotion de l’oferta turística enogastronòmica, organitzada pels clubs de màrqueting d’Enogastronomia i la Ruta del Vi DO Empordà, adreçada a directius i caps de redacció de mitjans com ara La Stampa, Touring, Gambero Rosso, Il Giornale, Sole24Ore, Bell’Europa i Altissimo Ceto, entre altres.

Avui, al migdia de dimecres 3 d’octubre, ha tingut lloc el TastEmotion centrat en l’oferta turística cultural de la demarcació de Girona, organitzat pel club de màrqueting de Cultura i Identitat. Hi han participat dotze agents de viatges i periodistes italians entre els quals hi havia Eden Travel Group, King Holidays, Il Girasole Viaggi, Europa Word, The Travel News, Icon Panorama  i sis entitats i empresaris gironins ─Lloret Turisme, Guitart Hotels, Calonge i Sant Antoni, Visit Palafrugell, Girona Explorers i Xon’s Hotels.

Finalment, el mateix vespre, es durà a terme el darrer acte del cicle, centrat en presentar l’oferta específica de productes, activitats i serveis d’alta gamma i exclusius de les comarques gironines, a càrrec del club de màrqueting Unique Premium. L’acte comptarà amb la participació de divuit agents de viatges i periodistes italians entre els quals hi ha les agències minoristes Alpitour i Onirikos, i prescriptors com Giallozafferano i Elle.

Tots els actes comptem amb la presència i participació de Jaume Dulsat, vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

TastEmotion és una representació audiovisual i sensorial per presentar la Costa Brava i el Pirineu de Girona, mitjançant un videomapatge (mapping) i un àpat elaborat pel xef del restaurant Casamar, Quim Casellas, amb una estrella Michelin.

La  darrera representació del TastEmotion de 2018 es durà a terme a la ciutat alemanya de Munic per incidir en els canals prescriptius i d’intermediació del mercat alemany.

Adjuntem fotografies de l’acció TastEmotion a Milà. Autora: Noemi Cilent

NEWSLETTER