CBG!festivals BCN(1). Arxiu Imatges PTCBG

L’oferta de festivals de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona entre l’audiència del programa musical «Ja tardes!», de Rac105

16 de juny de 2023

Ahir dijous 15 de juny, de les 5 a les 9 del vespre, i des d’un set de ràdio situat a l’exterior del Mercat de Sant Antoni, a Barcelona, es va emetre en directe el programa «Ja tardes!», de l’emissora musical Rac105, conduït pel carismàtic locutor Enric Font, dedicat a presentar i promocionar l’àmplia oferta de festivals, programacions i artistes que a l’estiu actuaran en els múltiples escenaris que ofereix la demarcació de Girona.

El set de ràdio es va ubicar dins un village des del qual s’oferia al públic assistent una àrea de descans per gaudir de la música d’Animal DJ, que reproduïa una selecció de temes que sonaran en els festivals aquest estiu, i també un escenari des del qual La Ludwig Band, que al juliol actuarà al festival (a)phònica de Banyoles, oferia música en viu. El village disposava també d’un espai promocional des del qual es dispensava informació turística sobre la destinació al públic assistent i itinerant.

En el decurs del programa va intervenir el director artístic del festival Porta Ferrada, en representació de la marca promocional Costa Brava Girona Festivals. Entre l’audiència que seguia el programa a través de la ràdio i les xarxes socials es van dur a terme sortejos d’activitats i entrades a festivals del territori (com ara l’íTACA del Baix Empordà, el Planestiueja’t de les Planes d’Hostoles i el Portalblau de l’Escala).

Aquesta iniciativa promocional ha estat impulsada pel Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb l’objectiu de promocionar la marca Costa Brava Girona Festivals, que aplega trenta-dos festivals de diferent temàtica (música, arts escèniques, cinema, circ) i format, que se celebren en espais patrimonials i naturals singulars de la demarcació, per incidir directament entre el públic de proximitat a fi d’estimular-ne l’interès per la resta de l’oferta cultural i turística que ofereix la destinació. 

El programa «Ja tardes!», de Rac105, té una audiència mitjana de 65.000 oients diaris a Catalunya i s’estima que van passar pel village entorn de mig miler de persones.

NEWSLETTER