L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona a la principal fira professional de golf internacional, IGTM

Canes (França), 14 de desembre de 2017

L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona en la 20a edició de la fira més important de golf mundial, IGTM, celebrada a Canes, França, des d’un espai promocional i a través d’una presentació específica, Costa Brava Golf Diner, adreçada a un centenar d’operadors turístics i periodistes internacionals.

De l’11 al 14 de desembre, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava, gestionat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, acompanyat per vuit camps, clubs i diverses empreses de les comarques gironines, participa des de l’estand de Catalunya a la fira sectorial International Golf Travel Market, IGTM, que se celebra a la ciutat francesa de Cannes. Des de l’espai promocional s’han realitzat  34 entrevistes amb operadors turístics de diferents països com ara Alemanya, Regne Unit i Països Nòrdics.

La IGTM, que enguany celebra la seva vintena edició amb diversos actes commemoratius, és la fira professional més important del sector del golf a escala mundial, ja que reuneix 1.300 professionals del sector provinents de 65 països. En el decurs de quatre dies se celebren jornades de treball entre professionals del sector per crear noves oportunitats de negoci i estar al dia de les tendències del sector.

Des de fa sis edicions i dins del marc de la IGTM, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona organitza l’esdeveniment “Costa Brava Golf Diner”, que consisteix en una presentació i un àpat gastronòmic adreçats a 110 operadors turístics i set periodistes internacionals especialitzats en golf. A l’acte també participen representants de PGA Catalunya Resort, Empordà Golf & Double Tree Hilton Resort, Golf d’Aro Masnou, Golf de Pals i Hotel la Costa, Hotel Peralada & Wine Spa Golf, Torremirona Relais, Golf & Spa, Parkhotel San Jorge i Costa Brava Golf Breaks, amb la finalitat de crear sinergies i establir  relacions comercials amb els operadors.

L’àpat ha estat elaborat pels cuiners Quim Casellas, del restaurant Casamar, i Iolanda Bustos, del restaurant La Calèndula, els quals són membres del col·lectiu Cuina de l’Empordanet, i ha estat maridat amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà i Cocktail Time.

Nota: Adjuntem fotografies de la fira IGTM i del Costa Brava Golf Diner (autor: Costi Moiceanu photography)

NEWSLETTER