L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona a la principal fira professional de golf internacional, la IGTM

Ljubljana (Eslovènia), 18 d’octubre de 2018

L’oferta de golf de la Costa Brava es promociona en la 21a edició de la fira més important de golf mundial, la IGTM, que se celebra a Ljubljana, Eslovènia, des d’un espai promocional i a través d’una presentació específica, Costa Brava Golf Dinner, adreçada a un centenar d’operadors turístics i periodistes internacionals.

Del 15 al 18 d’octubre, el Club de Màrqueting de Golf de la Costa Brava, gestionat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, acompanyat per vuit camps, clubs i diverses empreses de les comarques gironines, participa des de l’estand de Catalunya a la fira sectorial International Golf Travel Market, IGTM, que té lloc a la ciutat eslovena de Ljubljana.

La IGTM, que enguany celebra la seva vint-i-unena edició amb diversos actes commemoratius, és la fira professional més important del sector del golf a escala mundial, i reuneix 1.300 professionals del sector provinents de 65 països.

En el decurs de quatre dies es porten a terme jornades de treball entre professionals del sector per crear noves oportunitats de negoci i estar al dia de les tendències del sector. Així, des de l’estand promocional, els representants del Patronat de Turisme tenen programades una trentena d’entrevistes amb operadors turístics de diferents països com ara Alemanya, el Regne Unit i els països nòrdics.

Des de fa sis edicions i dins del marc de la IGTM, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona organitza l’esdeveniment “Costa Brava Golf Dinner”, que consisteix en una presentació i un àpat gastronòmic adreçats a cent deu operadors turístics i vuit periodistes internacionals especialitzats en golf. L’esdeveniment va tenir lloc ahir al vespre i va ser presidit per Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona. Alhora, va comptar amb la participació de representants gironins d’empreses com ara PGA Catalunya Resort, Empordà Golf & Double Tree Hilton Resort, Golf d’Aro Masnou, Golf de Pals i Hotel la Costa, Hotel Peralada & Wine Spa Golf, Torremirona Relais, Golf & Spa, Parkhotel San Jorge i Costa Brava Golf Breaks, amb la finalitat d’establir relacions comercials amb els operadors.

L’àpat va ser elaborat pels cuiners Joan Carles Sánchez, del restaurant Es Portal, de Pals, i Jordi Sabadí del restaurant El Roser 2, de l’Escala, i pels membres del col·lectiu Cuina de l’Empordanet. Va ser maridat amb vins de la Ruta del Vi DO Empordà i per l’empresa Cocktail Time.

Adjuntem fotografies de la fira IGTM i del Costa Brava Golf Diner. Autors: Matic Kremžar i PTCBG.

NEWSLETTER