Hotel Rural Resguard dels Vents. Ribes de Freser. Javi Cabrera. Arxiu Imatges PTCBG-2

L’oferta de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es presenta en la publicació d’experiències

Girona, 10 d’agost de 2018

El primer fullet d’experiències de salut i benestar de la demarcació de Girona incorpora catorze propostes i paquets dirigits a usuaris que cerquen experiències per trencar amb la rutina, desfer-se de l’estrès i recuperar la bona forma a través d’una activitat o escapada de benestar.

Amb motiu del nou impuls que està prenent el Club de Salut i Benestar del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona (creat l’any 2004 i que compta amb una vintena d’empreses associades) per actualitzar-se i adaptar-se a les noves tendències del mercat, s’edita el primer fullet d’experiències de salut i benestar de la demarcació de Girona.

La publicació presenta catorze propostes, productes i paquets destinats a oferir plaer i teràpies als usuaris a través de tractaments i circuits termals o d’atenció plena (mindfulness), banys de bosc, ioga, txikung o dansateràpia, sense oblidar les experiències gastronòmiques que ofereixen els tallers de cuina saludable. Aquestes activitats es desenvolupen en hotels amb spa, balnearis completament actualitzats, innovadors centres de salut i benestar, i establiments especialitzats a oferir retirs i activitats vinculades amb aquest sector.

El fullet inclou una descripció de cada proposta, el nom de l’empresa que l’ofereix, el preu de venda al públic i, si s’escau, el període de l’any en què l’activitat es duu a terme. També incorpora un mapa on se situen les propostes en el territori.

El material promocional es distribueix gratuïtament tant en paper, a empreses associades al Club de Salut i Benestar i a oficines de turisme de les comarques de Girona, com en format digital.

La nova publicació completa la col·lecció de material promocional que edita el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, que ja compta amb més de dotze catàlegs temàtics gratuïts i tres fullets d’experiències, i que es pot descarregar gratuïtament al web trade.costabrava.org.