0

L’oferta específica de productes, activitats i serveis de gamma alta, salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es promociona a Madrid

Girona, 6 de juny de 2019

Míriam Díaz-Aroca, Ernesto Collado i Marta Robles fan d’ambaixadors de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Madrid i participen en les presentacions promocionals de l’oferta específica de la demarcació de Girona davant de més de vuitanta professionals i periodistes madrilenys especialitzats en productes de gamma alta, salut i benestar.

D’acord amb el Pla d’Accions del Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, del 5 al 6 de juny, a l’espai de show cooking de The Art of Living, de Madrid, es duen a terme tres esdeveniments promocionals temàtics basats en tallers, amb l’objectiu de promoure l’oferta específica de productes, activitats i serveis de gamma alta i de salut i benestar de la Costa Brava i el Pirineu de Girona.

El dimecres 5 de juny, el Club de Màrqueting Unique Premium, acompanyat de cinc empreses associades al club (Peralada Resort, l’Hostal de la Gavina, Alàbriga Hotel & Home Suites, PGA Catalunya Resort i Hotel Santa Marta), va dedicar la jornada a promocionar la demarcació de Girona com una destinació apta per al turisme d’alt poder adquisitiu. Al migdia, l’acció es va dirigir a trenta-cinc empresàries de l’Associació Espanyola de Dones Empresàries de Madrid, que van participar en un show cooking de cuina macrobiòtica amb productes de les comarques gironines i un dinar amb presentació del Club Unique Premium que va comptar amb la participació de la periodista i actriu Míriam Díaz-Aroca. Al vespre, l’acte es va dirigir a trenta-cinc socis de la revista Amante Magazine, que van participar en un taller d’elaboració de fragàncies artesanals amb olis essencials i plantes de l’Empordà a càrrec d’Ernesto Collado, propietari de l’empresa de perfums d’autor Bravanariz. També van poder conèixer l’oferta específica de la destinació a través d’un sopar de cuina saludable i una presentació a càrrec del club.

Avui, dijous 6 de juny, al matí, el Club de Màrqueting de Salut i Benestar, acompanyat de quatre empreses associades al club (Aqva Banys Romans, Hotel Terraza, Alàbriga Hotel & Home Suites i Hotel Santa Marta), ha promocionat l’oferta turística d’activitats i serveis de salut i benestar de la demarcació de Girona. L’acció ha comptat amb la participació de l’escriptora i periodista Marta Robles i s’ha dirigit a quinze periodistes especialitzats en turisme, salut i benestar, que han participat en un show cooking de cuina natural i han pogut conèixer l’oferta de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a través d’un dinar saludable amb presentació a càrrec del Club de Màrqueting de Salut i Benestar del Patronat de Turisme.

L’estratègia promocional del Patronat de Turisme Costa Brava Girona a Madrid se centra a dur a terme accions destinades a públics molt segmentats per tal de destacar la varietat de productes turístics que s’ofereixen a les comarques gironines.

NEWSLETTER