Connections Luxury Europe a Hotel Camiral_gral

L’oferta turística d’alta gamma de la Costa Brava i el Pirineu de Girona s’experimenta al «Connections Luxury Europe»

7 de juny de 2023

Cent agents de viatges i cent onze representants d’empreses de serveis turístics del sector del luxe d’arreu del món es reuneixen en l’esdeveniment «Connections Luxury Europe 2023» per crear oportunitats de negocis i conèixer noves experiències exclusives dirigides a clients d’alt poder adquisitiu.

Del 4 al 10 de juny, dos-cents onze professionals del sector turístic membres de l’associació internacional Connections Luxury participen en l’esdeveniment «Connections Luxury Europa», que té lloc a Barcelona i la Costa Brava i que programa reunions comercials, trobades de networking, tallers interactius i cinc viatges de familiarització per Catalunya.

L’esdeveniment és impulsat per Connections Luxury –associació que integra professionals del turisme i viatges de luxe d’arreu del món- i organitzat per l’Agència Catalana de Turisme, Turisme Barcelona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona amb l’objectiu, d’una banda, de mostrar un ampli ventall de serveis i experiències de qualitat i exclusius dirigits a clients d’elevat poder adquisitiu i, de l’altra banda, de crear oportunitats de negocis entre compradors i proveïdors de serveis turístics.

Concretament, avui dimecres, el Camiral Golf & Wellness de Caldes de Malavella acull l’activitat «Mercat d’experiències», organitzada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, en la qual cent professionals han participat activament en tres tallers a través dels quals han experimentat i valorat diferents propostes d’activitats de qualitat que la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona ofereix als visitants que vulguin gaudir de serveis i activitats més exclusius. Els tallers han estat impartits per empreses locals com La Gastronòmica, Bravanariz, Cocktail Time, Gla Empordà, Laura Masramon i Edgar Tarrés, que han dirigit activitats enogastronòmiques i de benestar.

Seguidament als tallers, ha tingut lloc un dinar amb networking al qual també han assistit una vintena d’empreses turístiques gironines associades als clubs de màrqueting d’Enogastronomia, Salut i Benestar, i Unique Premium de l’entitat amb la finalitat específica de promocionar l’oferta d’alta gamma de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona entre els especialistes programadors de viatges i organitzadors d’esdeveniments internacionals.

A continuació del «Mercat d’experiències» i fins al 10 de juny, es programen dos viatges de familiarització a la Costa Brava per a grups de deu professionals del sector, majoritàriament procedents d’Europa i dels Estats Units, amb la intenció de donar-los a conèixer les possibilitats que ofereix la destinació a través de visites guiades culturals, àpats i tallers gastronòmics i activitats de turisme actiu a l’aire lliure, entre d’altres.

Jaume Dulsat, vicepresident primer en funcions del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha participat en l’esdeveniment i manifesta: «Tenir més de dos-cents professionals especialitzats en el turisme de luxe al nostre territori ens brinda una magnífica oportunitat per seguir posicionant la destinació Costa Brava i Pirineu de Girona en l’àmbit internacional». I Dulsat anuncia en primícia: «L’edició “Connections Luxury Europe 2024” tindrà lloc íntegrament a la Costa Brava a la primavera vinent».

Aquesta acció promocional i comercial està programada dins del Pla d’accions 2023 de l’entitat i, més concretament, pel Club de Màrqueting Unique Premium, creat l’any 2015 per posicionar la Costa Brava i el Pirineu de Girona com unes destinacion de turisme de luxe. Actualment el club l’integren una trentena d’empreses dels sectors de l’allotjament turístic, les activitats i el transport de la demarcació de Girona que disposen d’un pla estratègic per incidir en els segments de luxe dels mercats internacionals.

.

NEWSLETTER