Luxury_Spain.Taconeo Films

L’oferta turística de gamma alta i qualitat de la Costa Brava i el Pirineu de Girona s’integra a l’associació Luxury Spain

Girona, 12 de maig de 2021

Avui, dimecres 12 de maig, a l’Hotel Four Seasons de Madrid, s’ha dut a terme la presentació oficial de l’associació Luxury Spain, Asociación Española del Lujo, de la qual forma part el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona a través del club de màrqueting Unique Premium Costa Brava, per l’excel·lència i singularitat de l’oferta de la destinació gironina.

L’acte ha reunit un centenar de persones entre polítics, dirigents institucionals, representants de les nou entitats que integren l’associació ―Madrid Destino, Turisme de Barcelona, Marbella, Essentially Mallorca, Ibiza Luxury Destination, Valencia Premium, Basque Luxury, Turisme d’Andalusia i Patronat de Turisme Costa Brava Girona―, prescriptors i periodistes de mitjans de comunicació generalistes i de turisme.

L’esdeveniment ha consistit en la presentació de l’associació, la projecció del vídeo promocional de les diverses destinacions que integren la nova marca promocional i l’organització d’una taula rodona centrada en l’excel·lència turística. El president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Miquel Noguer, ha assistit a la primera trobada.

L’associació Luxury Spain és un lobby de turisme que té per objecte impulsar el turisme de luxe a les diferents destinacions que disposen d’oferta de qualitat i de gamma alta a l’Estat espanyol i en l’àmbit internacional.

NEWSLETTER