Espai promocional CB i PG a Navartur 2020(2). PTCBG

L'oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona es torna a promocionar a Navartur

Girona, 21 de febrer de 2020

Els dies 21, 22 i 23 de febrer, a la ciutat de Pamplona, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona promociona l’oferta turística de la Costa Brava i el Pirineu de Girona en la quinzena edició de la fira internacional de turisme Navartur, després de set anys. La fira, adreçada al públic final, acull a l’entorn de 200 expositors i 40.000 visitants.

Des d’un espai promocional propi de 42 m2, compartit conjuntament amb Castelló d’Empúries – Empuriabrava, Blanes, Begur, Torroella de Montgrí – l’Estartit i Calonge – Sant Antoni, es donen a conèixer rutes de senderisme i cicloturisme per la demarcació, esdeveniments gastronòmics i culturals, el calendari d’esdeveniments esportius internacionals del territori, l’àmplia oferta d’allotjaments de la destinació i les novetats en productes i serveis turístics de la demarcació per a la temporada 2020.

Paral·lelament a Navartur, té lloc el FoodTrex, un congrés de turisme gastronòmic. Enguany el Club d’Enogastronomia de la Costa Brava i el Pirineu de Girona participa en una taula rodona sobre «Entidades públicas y privadas y su papel de apoyo a la comercialización» juntament amb una representant de Turisme de Gran Canària, una representant de Nova Escòcia del Canadà i el promotor del projecte europeu transfronterer «POCTEFA-Gaturi» de Navarra. Posteriorment es duu a terme el Networking Cities B2B per establir contacte amb quinze operadors i agents del sector.

El turista procedent de Navarra que visita la demarcació de Girona té un perfil familiar i és d’alt poder adquisitiu. Sol buscar destinacions on passar les vacances sense intermediaris i s’hi desplaça majoritàriament per carretera en vehicle propi. Té motivacions per conèixer espais d’interès natural, descobrir la gastronomia i els productes locals i conèixer aspectes culturals del territori. Alhora, és un visitant interessat en la pràctica d’activitats de turisme actiu a la natura com, per exemple, el senderisme. Pel que fa a l’allotjament, el turista navarrès s’allotja majoritàriament en establiments hotelers, cases de turisme rural i apartaments.

La promoció turística en el mercat basc continuarà amb la participació a la fira Expovacaciones de Bilbao, que tindrà lloc del 24 al 26 d’abril i en la qual participarà activament el Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

NEWSLETTER