L’organització internacional World Travel Awards premia la campanya de màrqueting digital #EuroFoodTrip del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Girona, 2 d’Octubre 2017

L’acció promocional #EuroFoodTrip, impulsada pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme de l’Emilia Romagna, en col·laboració amb iAmbassador, és premiada com la Campanya de Màrqueting Líder d’Europa 2017 per l’organització World Travel Awards. 

L’acció promocional en què van participar sis creadors de continguts digitals va tenir lloc a l’octubre de 2016 a les destinacions Costa Brava i Emilia Romagna. Arran de l’acció es van aconseguir 47,9 milions d’impactes potencials a les xarxes socials i 16.570 mencions de l’etiqueta #EuroFoodTrip.

El passat dissabte, 30 de setembre, a Sant Petersburg, Rússia, va tenir lloc la gala dels premis europeus organitzats per World Travel Awards, dirigits a entitats i empreses turístiques del continent, a la qual van assistir representants del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

La campanya #EuroFoodTrip va ser escollida per votació popular entre altres campanyes de grans marques com ara EasyJet, Eurostar, Intercontinental i Royal Caribbean.

Pere Vila, president de la Diputació de Girona i del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, ha manifestat en relació amb aquest fet: “ha estat una satisfacció haver liderat amb èxit una campanya que ha obtingut reconeixement de la indústria turística internacional i, per això, mantenim la motivació per seguir treballant en el camp de la promoció turística online”.

L’acció promocional consistia en un doble blogtrip, viatge de descoberta i d’experiències per a prescriptors digitals, dirigit a un grup d’influenciadors, que es va dur a terme a la Costa Brava del 6 al 9 d’octubre, i a la regió italiana de l’Emilia Romagna del 9 al 12 d’octubre, centrat en aspectes enogastronòmics, culturals i tradicionals de cada destinació.

Els creadors de continguts que van participar a la primera experiència d’intercanvi entre destinacions turístiques són: els canadencs Audrey Berguer, de http://thatbackpacker.com; Samuel Jeffery, de http://nomadicsamuel.com i Brendan van Son, de www.brendansadventures.com; la francesa Laurène Philippot, de www.carnetdescapades.com; l’alemanya Anja Beckmann, de www.travelontoast.de, i el videògraf italià Emiliano Bechi Gabrielli, de www.emisevenmedia.com.

Com a resultat es va produir el vídeo oficial de l’acció #EuroFoodTrip, que actualment registra 51.306 visualitzacions a les xarxes socials.

Aquesta iniciativa s’ha presentat com a cas d’èxit en diferents congressos i fòrums turístics internacionals, com ara TTGI Incontri, a Rimini; Brennpunkt eTourism, a Salzburg; World Travel Market, a Londres; The Social Travel Summit, a Kitzbuehel, i Marca Ciutat, a Tarragona, entre altres.

 

NEWSLETTER