Més de dos cents seixanta agents de viatge de Madrid s’interessen per la Costa Brava i el Pirineu de Girona

Madrid, 9 de juny de 2017

Cinc jornades professionals amb presentacions de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona concentren les jornades de comercialització, promoció i difusió a Madrid adreçades a 265 agents de viatge de la comunitat autònoma dels sectors dels viatges, turisme de negocis, Premium i enogastronomia. També es van organitzar sis tallers temàtic adreçats a clients de l’agència de viatges BTheTravelBrand per donar a conèixer la destinació.

Els visitants procedents de la comunitat autònoma de Madrid representen el primer mercat emissor estatal de turisme a Catalunya, amb més de 925.400 visitants l’any 2016.

 

Amb motiu de l’inici de la temporada alta turística a la Costa Brava, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona ha celebra del 5 al 10 de juny a Madrid la Setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, durant la qual s’ha organitzat un cicle de trobades i reunions professionals entre trenta representants d’empreses turístiques gironines i 265 agents de viatges i empreses organitzadores d’esdeveniments de l’àrea metropolitana de Madrid.

L’activitat promocional es va iniciar el dimarts 6 de juny, a la central de l’agència de viatges BTheTravelBrand, amb la trobada professional entre sis representants d’empreses turístiques gironines i quaranta-cinc agents de viatge. Posteriorment, al vespre, a l’espai Amante Magazine, va tenir lloc la presentació de l’oferta Premium i enogastronòmica de la destinació entre sis empreses associades al Club Premium, dirigida a trenta-dos agents de viatge especialitzats en aquest producte, i a continuació es va servir un còctel-networking, amb productes locals, elaborat per Quim Casellas, del restaurant Casamar de Llafranc, membre de la Cuina de l’Empordanet.

L’endemà, dimecres 7 de juny, es va repetir la jornada professional a l’agència de viatges BTheTravelBrand en la qual van participar quaranta-vuit agents de viatge més de la mateixa xarxa BTheTravelBrand. I, per la tarda, es va celebrar a l’espai Mood Serrano de Madrid una jornada d’afterwork dinàmica organitzada pel Costa Brava Girona Convention Bureau entre divuit entitats i empreses gironines del sector del turisme de negocis, congressos i convencions, i setanta representants d’empreses organitzadores d’esdeveniments i agències de viatge especialitzades de la zona. El president de la Cambra de Comerç de Girona, Domènec Espadalé, va assistir a l’esdeveniment.

 

Finalment, ahir dijous, 8 de juny, a l’espai Mood Serrano, va tenir lloc l’afterwork genèric de la Costa Brava i el Pirineu de Girona, en què van participar catorze entitats i empreses gironines i una seixantena de representants d’agències de viatge dels sectors de les vacances, activitats a la natura i estades esportives i viatges culturals. El darrer acte del cicle de presentacions va comptar amb la participació del president de la Diputació de Girona i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Pere Vila.

Paral·lelament i en el decurs de la Setmana de la Costa Brava i el Pirineu de Girona a Madrid, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona ha organitzat sis tallers temàtics –Escriptorium; Tast de vins de la Ruta del Vi DO Empordà; Tast d’olis; Vies Braves; Rocambolesc i Taller de caganers– adreçats a noranta clients fidels de la xarxa d’agències de viatge B The Travel Brand per descobrir la destinació d’una manera participativa. Els tallers van anar a càrrec d’empreses membres dels diferents clubs de màrqueting del Patronat.

Amb aquestes jornades de promoció, de comercialització i de comunicació a Madrid es reforça el programa d’actuacions del Patronat de Turisme Costa Brava Girona en aquest mercat prioritari de l’Estat espanyol per a les destinacions gironines. Concretament, aquestes actuacions neixen de l’interès de les entitats i empresaris del sector turístic gironí per seguir captant públic procedent d’aquesta zona.

Finalment, la setmana vinent i en el decurs d’una setmana, a l’agència de viatges Pangea, s’emplaçarà un córner promocional sobre la destinació; es projectaran vídeos promocionals i s’organitzaran diversos tallers – Rocambolesc i culturals- adreçats als usuaris de l’agència.

NEWSLETTER